transferdeadline

AGF har netop lavet en aftale med Mustapha Bundu, der løber resten af sæsonen

Bundu var til prøvetræning tidligere på måneden og efterlod et godt indtryk. Derfor har AGF valgt at lave en aftale med den 19-årige angriber, som løber sæsonen ud med option på forlængelse. Han har seneste spiller for Hereford FC i England i forbindelse med studier.

– Mustapha har et spændende potentiale, og hans træning med A-truppen viste, at han besidder nogle offensive færdigheder, der kan blive interessante for os. Han er stadig ung, men vi tror på, at han i vores rammer, kan tage det næste skridt i sin udvikling. Derfor har vi også sikret os en option i den etårige aftale, vi i første omgang har indgået, siger sportschef Jens Andersson til AGF.dk

Mustapha Bundu er angriber, men kan også bruges på kanten og ankommer til AGF, når han arbejdstilladelse falder på plads.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here