transferdeadline

Det er lige før transfervinduet smækker, og AGF har nu offentliggjort, at klubben har lejet Christopher Ikonomidis i italienske Lazio.

AGF har i dag onsdag hentet  både Mustapha Bundu og Jesper Juelsgård, nu er klubben så klar med den tredje transfer indenfor et døgn.

Det bliver den 21-årige australier Christopher Ikonomidis(Oikonomidis på italiensk), der gør sig gældende på kanten og den offensive midtbane. Han har seneste været udlejet til Salernitana i den næstebedste italienske række, Serie B. Desuden har Oikonomidis seks kampe for det australske A-landshold på CV’et.

Sportschef Jens Andersson har udtalt følgende om tilføjelsen til AGF.dk:

– Chris er en dygtig kantspiller, der har flair. Med sin fart og teknik kan han både indgå i det kollektive spil og skabe noget på egen hånd. Han kender også vejen til målet, og han vil på den måde gøre vores spil mere uforudsigeligt og give os flere strenge at spille på i offensiven. Han bliver helt sikkert et spændende bekendtskab i AGF.

AGF’s nye midtbanespiller er lige nu på tur med det australske landshold, men herefter vender han snude mod Fredensvang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here