jta_jj940
Foto: AGF.dk

AGF skrev tidligere på dagen under med den 27-årige venstre back Jesper Juelsgaard, der ser frem til at blive genforenet med trænerteamet.

Det har ikke været nogen tvivl om, at AGF ville hente en venstre back, da klubben i sidste uge solgte Daniel Christensen til KVC Westerlo. Den nye mand bliver Jesper Juelsgård der kommer til AGF fra Brøndby på en 3-årig kontrakt. Han bliver samtidig genforenet med Glen Riddersholm og Lars Friis, som han trænede under, da han spillede i FC Midtjylland. Venstre backen ser frem til de ny udfordringer.
– Det er på alle måder et godt skifte for mig. Jeg ved, at de spidskompetencer, jeg har, kan komme til sin ret i den måde, AGF spiller på, og Glen og Lars ved, hvilke knapper de skal trykke på for at få det bedste frem i mig. Det er samtidig en spændende udfordring at være med til at bygge noget op i AGF. Klubben er på rette vej, og jeg glæder mig til at spille for klubbens store fanskare og bidrage til, at klubben når de mål, den har sat, siger Jesper Juelsgård.

Juelsgård har sin første arbejdsdag i AGF på mandag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here