Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

AGF fik medvind i sejlene med en sejr på 3-1 over FC Nordsjælland mandag aften.

Fra dommer Anders Poulsens første fløjt sad AGF på kampen og bød sig til flere gange. Både Danny Olsen og Elmar Bjarnason havde gode forsøg fra distancen. Efter et kvarter følte AGF sig snydt for straffespark, hvor de fleste med hvide briller så en hånd på bolden fra Nordsjællands forsvar, men fløjten forblev tavs.

Gæsterne, hvis gennemsnitalder var på lige under 22 år, begyndte lidt efter lidt at bide fra sig i slutningen af halvlegen. Især  var Ernest Asante som kryptonit for AGF defensiven. Flere gange udnyttede den lynhurtige ghaneser sin hurtighed til at løbe fra sine modspillere. To gange kom han alene igennem, men begge gange stod Aleksandar Jovanovic i vejen. Tredje gang kom AGF-målmanden dog til kort da Asante igen strøg alene mod mål og lagde den til rette for Marcus Ingvartsen, som scorede i et tomt mål.

Var lige ved at have heldet med sig i anden halvlegs indledning. En FCN forsvarer satte hovedet på et AGF indlæg, som gæsternes keeper lige akkurat dirigerede over mål. Efterfølgende havde AGF en 4-5 hjørnespark i træk, der var med til at lægge fundamentet for et pres, som blandt andet førte til en udmærket hovedstød fra Morten ‘Duncan’ Rasmussen.

Et lille kvarters penge senere havde ‘Duncan’ mere held i hovedet. Bolden var lige ved at ryge ud til indkast i højre siden, men indskiftede Mikanovic fik den holdt inde på de sidste millimeter, og sendte bolden ind i panden til Morten Duncan Rasmussen, der nemt kunne heade udligningen i mål. Var der stadig en tår tilbage af de uddelte kvajebajere på lægterne blandt de 7543 fremmødte, blev de nok spildt i jubelrusen. Duncans målnæse kunne atter lugte blod med sin første scoring i ligaen denne sæson.

Danny Olsen sparkede et af AGF mange hjørnespark en i feltet for Duncan dirigerede bolden i kassen med pandebrasken. Virkede jublen ekstatisk ved udligningen var det intet til sammenligning med føringsmålen, hvor målscoreren og samtlige markspillere plus reserver løb ud over løbebane til de mest inkarnerede AGF fans.

Jesper Juelsgård, der fik sin debut i den hvide trøje fra start, spillede en god kamp, og krydrede det med en scoring på et fladt skud fra kanten af feltet ti minutter før tid. Sad tykt på kampen halvlegen igennem og kunne fortjent trække sig ud af kampen som sejrherre.

 

Kampfakta: 

Resultat: 3-1 (0-1)

Mål:

0-1 Marcus Ingvartsen, 41′

1-1 Morten ‘Duncan’ Rasmussen, 65′

2-1 Morten ‘Duncan’ Rasmussen, 73′

3-1 Jesper Juelsgård, 82′

Advarsler: Danny Olsen ( AGF, 20′),

Startopstilling: Jovanovic – Juel Andersen, Backman, Soares (Mikanovic, 46′), Juelsgård – Sverrisson – Spelmann, Amini, Olsen, Bjarnason(Ikonomidis 65′) – Duncan-

Tilskuertal: 7543

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here