Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Selvom cheftræner Glen Riddersholm ikke har været i AGF et år endnu, er han allerede klar til at forlænge aftalen yderligere. Lige nu løber den til sommeren 2018, men Riddersholm har brug for mere tid for at nå i mål.

Det tager tid at skabe et godt fundament, og derfor har Riddersholm brug for mere tid i AGF. Da han var cheftræner i FC Midtjylland tog det fire sæsoner at rykke holdet fra en 8. plads, til at de blev danske mestre.

– Alle sæsonerne var ikke præget af kontinuitet og ro. Her i AGF er vi godt i gang, og det er klart, at hvis jeg fortsat skal være en del af rejsen, så skal jeg forlænge min kontrakt, siger Glen Riddersholm til Jyllands-Posten og understreger.

– Det kommer ikke bare til at ske de to næste år, at vi sådan lige når alle vores mål. Men jeg synes også, at AGF er så spændende et sted, at jeg nyder hver eneste dag. Jeg er rigtig glad for, at jeg sagde ja, og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, siger han.

Du kan se AGF i aktion kl. 19.00 i aften mod FC Nordsjælland på Ceres Park.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here