Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Første sejr siden anden runde af Superligaen kom i hus for Glen Riddersholms mandskab, da AGF mandag aften besejrede FC Nordsjælland med 3-1 på Ceres Park.

Glen Ridderholm var selvfølgelig tilfreds med de tre point, der kom i hus mod FC Nordsjælland. Selvom det var det lidt op ad bakke, da udeholdet kom foran.

-Vi lykkedes fint med det, vi har arbejdet på i her i landsholdspausen. Vi bliver usikre på os selv da vi kommer bagud, men det får vi snakket godt igennem i pausen. Set over hele kampen er det en fuldt fortjent sejr. Vi tænker fremad, løber fremad og spiller fremad. Det giver selvfølgelig omstillingsmuligheder til Nordsjælland, når  vi gerne ville spille offensivt og fremadrettet fodbold, heldigvis bliver modet i dag belønnet, og det er jeg tilfreds med.

Det hele var dog ikke fryd og gammen, understregede cheftræneren, der slog koldt vand i blodet. Ernest Asante fik lidt for ofte lov at udnytte sin hurtighed mod AGF defensiven og stod for assisten til 0-1.

-Det der gør mest ondt er at han(Asante) løber på indersiden af os, og det er et af vores principper, at det må modstanderen ikke få lov til. Han gør det to til tre gange, og det skal vi hjem og have arbejder på, så vi får dem lukket ud ad. Men vi må også vedkende, at han godt nok var hurtig.

I forbindelse med kampen uddelte AGF kvajebajer til de fremmødte fans oven på blamagen mod Brøndby i den seneste hjemmekamp.

-De var outstanding. Ovenpå det de var vidner til, senest vi spillede hjemme, så tropper de op i Aalborg og står bag holdet. I dag masser de så holdet frem i anden halvleg og giver de vitaminer, der skal til for at vi vinder en fortjent sejr. Så kæmpe cadeau til fansene, de fortjente den øl.

Næste opgave for Glen Riddersholms tropper er nu på lørdag, hvor århusianerne skal en tur til Silkeborg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here