Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Skydetelt. På trods af at være det mest chanceskabende hold, måtte AGF nøjes med uafgjort mod FC Midtjylland.

Glen Riddersholm var før kampen mod Midtjylland ude at kalde dem ligaens næstbedste hold. Det var dog ikke meget ulvene fra heden fik sat kløerne i de hvide onsdag aften.

De hviee kom godt ud til kampen og fik skabt en god håndfuld muligheder, der godt kunne have sendt holdet i front. Christopher Ikonomidis modtog bolden i en god position på venstrekanten, efter et par berøringer afsluttede han fladt, men bolden ramte en modstander og røg lige forbi stolpen. Den næste store chance stod Björn Sverrisson for. På af feltet kanten gik Elmar Bjarnason i overlap på Stephan Petersen og lagde bolden ind i panden på sin landsmand, der med et hovedstød tvang Dahlin i FC Midtjylland målet ud i fuld længden.

Selvom århusianerne førte på de fleste statistiker og overtaget i de første 45 minutter, fik midtjyderne bidt fra sig, da Jonas Borring kom igennem på kanten men, der var ingen til at sparke hans falde indlæg i kasse,  så Niklas Backman kunne cleare bolden. Netop svenskeren var tæt på at dirigere bolden i nettet med sit bandage indbundne hoved kort efter, men nok engang kunne Midtjylland være ganske godt tilfredse med Dahlins præstationer i målet, hvor han holdt sit hold inde i kampen.

Glen Riddersholms mandskab kunne være mest tilfredse med deres præstation ved pausen men med rette være trætte af ikke at være foran.

Hvad AGF ikke havde held med i første halvleg, at score, skulle de blot bruge får minutter på i anden halvleg. Et indlæg fra højre sad i panden på ‘Duncan’, ellers sikre Dahlin burde have afværget med droppede, og så kunne AGF juble over at være foran, for en kort stund mere præcist tre minutter. Jovanovic fumlede med bolden, som til sidste endte hos Novak, der udlignede. AGF’s keeper mente der skulle være fløjtet for frispark, men det blev der ikke noget af.

I minutterne efter udligningen havde Ikonomidis et par gode muligheder, som begge strøg lige over oveliggeren. Anden halvleg formede sig, udover målene, i store træk som første halvleg – De hviee blev ved med at skabe mange chancer, mens FC Midtjylland oftere kom på besøg i århusianernes felt. Men ind ville bolden ikke hverken i den ende eller anden ende.

Kampfakta 

Resultat: – (0-0)

1-0 Morten ‘Duncan’ Rasmussen, 48′

1-1 Filip Novak, 51′

Opstilling: Jovanovic – Mikanovic, Backman, Juel Andersen, Juelsgård – Sverrison – Petersen, Bjarnason(Amini, 65′), Pedersen, Ikonomidis(Stage 65′) – Duncan.

Advarsler: Daniel A. Pedersen (AGF, 42′) Aleksandar Jovanovic(AGF, 76′).

Tilskuertal: 8.578

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here