20161129_183153

Der var råkoldt på Ceres Park tirsdag aften, da AGF tog i mod oprykkerne fra Lyngby, der har fået en rigtig god start på sæsonen og ligger lunt i svinget til en plads i slutspillet.

Det var dog hjemmeholdet, der fik den første chance, da Alexander Juel Andersen bragede et flot indadskruet indlæg ind i feltet fra højresiden, som Björn Daniel Sverrison var meget tæt på at nå frem til.

AGF startede kampen rigtig godt, og bare et kvarter inde i kampen pegede kampens dommer, Sandi Putros, konsekvent på 11 meterpletten. Det var noget overraskende Daniel A. Pedersen, der trådte frem til bolden. Han sparkede hårdt og fladt ude i siden, men Lyngbys rutinerede keeper, Jesper Hansen reddede flot.

Lyngbys største chance kom kort før pause, hvor den tidligere AGF-spiller, Jeppe Kjær, sendte et hårdt spark mod mål langt udefra, der ramte stolpen. Jeppe Kjær fik også en hundredeprocentschance efter pausen, da han pludselig var alene igennem med Jovanovic, men den serbiske målmand kom godt ud og fik afværget i samarbejde med sit forsvar.

Men tredje gang blev lykkens gang for Jeppe Kjær, der efter 69 minutters spil igen afsluttede udefra efter et dumt boldtab på AGF’s midtbane, og denne gang, gik bolden i kassen.

Kort efter blev gæsterne fra Lyngby reduceret til ti mand, da Martin Ørnskov fik sit andet gule kort, og AGF pressede på for en udligning. Fem minutter før tid fik Alexander Juel chancen for at udligne, da han satte panden på et frispark tæt på mål, men kampens spiller, Jesper Hansen, diskede op med endnu en flot redning.

AGF havde flere store chancer i de døende minutter, der blev brændt på det skammeligste af Morten Duncan Rasmussen, Jens Stage og Kasper Junker, så det var gæsterne, der løb med alle tre point.

Nederlaget er AGF’s nummer ni i  de 19 kampe, der er spillet i årets Superliga. Det ser svært ud i de to sidste kampe inden vinterpausen hvor AGF møder FC Midtjylland og FC København.

 


Fakta

AGF – Lyngby 0-1 (0-0)
69′ 0-1 Jeppe Kjær

Kort: Martin Spelmann, Daniel A. Pedersen
Tilskuere: 4267
Dommer: Sandi Putros

AGF’s holdopstilling:

A. Jovanovic

Juel – N. Backman – D. Khodzhaniiazov – J. Juelsgård

A. Pedersen (53’ Ikonomidis)

Amini – B. Sverrisson (70′ Junker) – M. Spelmann – E. Bjarnason (’65 Stage)

Duncan

Bænken: S. Rasmussen, D. Mikanovic, J. Stage, M. Bundu, C. Ikonomidis, D. Olsen, K. Junker

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here