Daniel A. Pedersen

Det blev til et ufortjent nederlag, da AGF tirsdag aften mødte Lyngby på Ceres Park. Hjemmeholdet skabte masser af store chancer og burde have bragt sig foran allerede et kvarter inde i kampen, da Daniel A. Pedersen brændte et straffespark.

Der var mange, der undrede sig over, at det var netop Daniel A. Pedersen, der skulle sparke, da midtbanespilleren endnu ikke har scoret i den hvide trøje.

– Vi har haft nogle konkurrencer det sidste års tid, hvor jeg har vundet dem, og jeg plejer også at være sikker på den, men jeg skulle have sparket alle andre steder, end der hvor jeg sparkede, sagde Daniel A. Pedersen efter kampen.

– Det er frustrerende. Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige. Det er irriterende.

AGF har spillet mange kampe i denne sæson, hvor holdet har domineret og haft alle muligheder for at tage sejren, men alt for ofte er kampene alligevel endt med nederlag. Aftenens nederlag var det niende i denne sæson.

– Vi skulle jo have vundet. Vi brænder et straffespark og har nogle andre store muligheder. Vi skulle have scoret minimum to mål i dag. De er dygtige, sagde Daniel A. Pedersen.

Med nederlaget til Lyngby ser det mere end ualmindeligt svært ud for AGF at nå den sjetteplads, der giver en plads i slutspillet.

– Vi kigger ikke så meget på tabellen. Vi ser fra kamp til kamp. Vi skal vinde vores kampe. Det er det, det handler om. Vi har spillet gode kampe mod FCK og Midtjylland før, så det skal vi gøre igen, sagde Daniel A. Pedersen efter kampen.

AGF møder i næste runde FC Midtjylland i Herning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here