Nerverne sad tydeligt uden på kroppen hos en stor del af hjemmeholdets tilskuere, inden dagens kamp mellem AGF og Esbjerg. Det er ikke til at sige, om enkelte AGF-spillere havde det på samme måde, men Esbjerg var meget tæt på at bringe sig i front i kampens allerførste minut, da Alexander Jovanovic måtte diske op med en flot dobbeltredning.

AGF satte sig dog hurtigt på kampen, og få minutter senere bragte Kasper Junker hjemmeholdet i front. Thomas Juel-Nielsen lagde en lang bold op i panden på Morten Duncan Rasmussen, der headede bolden videre til Kasper Junker, der afsluttede flot, inden bolden rørte jorden. 1-0 og jubel på lægterne.

Derfra sad AGF massivt på kampen og havde flere store chancer for at udbygge føringen, men i stedet var det gæsternes Mads Hvilsom, der udnyttede et fejlplaceret AGF-forsvar til at udligne til 1-1.

Det var også stillingen ved pausen. Den skulle AGF-spillerne ikke bruge så meget af, og de kom hurtigt på banen igen, hvor de ventede på Esbjerg-spillerne. Ti minutter inde i anden halvleg brød solen igennem skydækket, og det skulle blive et varsel for, hvad der skulle ske kort efter. Martin Spelmann fik en høj bold bagerst i feltet, som han resolut headede tilbage i banen, hvor Björn Daniel Sverrisson afsluttede fladt i målet til 2-1.

Esbjerg pressede på mod kampens slutning, hvor Jeppe Højbjerg var med oppe på et hjørnespark. Kort efter brændte Martin Spelmann en hundredeprocents chance, men der blev lavet straffespark på ham. Det brændte Morten Duncan Rasmussen, men han fik efterfølgende smidt bolden i kassen til slutresultatet 3-1. AGF skal nu møde Viborg i to kampe, hvor vinderen undgår nedrykning, og taberen skal møde et hold fra 1. division.

Fakta:
1-0 Kasper Junker 3’
1-1 Mads Hvilsom 28’
2-1 Björn Daniel Sverrisson 53’
3-1 Morten Duncan Rasmussen 90′

Tilskuere: 10.143

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here