Der var imponerende mange AGF-tilhængere i Viborg mandag aften, da de to hold spillede den første af to kampe, der afgører, hvem der også skal spille Superliga i næste sæson.

Allerede under opvarmningen var AGF’s hvide mur med til at skabe en fantastisk atmosfære på stadion, som den kan ses på videoen herunder, og de tilrejsende fans dominerede lydbilledet gennem det meste af kampen.

 

AGF kom også fint fra start i den intensive kampe, men helt ud af det blå lavede Viborgs Jun Bin Park et fantastisk mål, hvor han flot placerede bolden helt oppe i krogen af det ene målhjørne. Der skulle dog blot gå fire minutter før AGF udlignede.

Martin Spelmann blev hevet omkuld i feltet, og det eksekverede Duncan sikkert til 1-1 med sit mål nummer 140 i Superligaen – flest af alle i Superligaens historie. Det var ikke kun på banen, det blev fejret. Hele trænerteamet havde fået fremstillet t-shirts med skriften ‘Duncan 140’, som de hev frem ude på sidelinjen.

Der var fuld skrald på alle tacklinger kampen igennem, og Viborg var af flere omgange meget tætte på røde kort, da både Jeppe Curth og Jun Bin Park lavede grove frispark med et gult kort.

Efter 67 minutters bragte Kasper Junker AGF i front efter en lang bold i dybden på ydersiden af Viborgs forsvar. Junker sparkede resolut til bolden med venstrefoden og placerede bolden i modsatte side. En fin måde at fejre sin udtagelse til EM med U21-landsholdet. Med på det hold er iøvrigt hans holdkammerat, Thomas Hagelskjær, der i øjeblikket er tredjemålmand i AGF.

Kort før tid sendte Jonas Kamper ind bold ind til Serge Deblé, der satte en tå på bolden, og bolden havnede i nettet efter en svag aktion fra Aleksandar Jovanovic i AGF-målet. Kort efter reduceringen fik Viborg et mål underkendt fra den tidligere AGF’er, Osama Akharraz, men der blev dømt offside.

Kampen endte 2-2, og AGF står med et udmærket udgangspunkt inden returkampen.

Fakta:
Viborg – AGF 2-2 (1-1)
1-0 Park 11′
1-1 Morten Duncan Rasmussen 15′
1-2 Kasper Junker 67′
2-2 Serge Deblé

Tilskuere: 8619

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here