Der ufatteligt meget på spil, når AGF søndag aften tager imod Viborg i kamp i Superligaens nedrykningsspil. Med en samlet sejr er AGF sikret endnu en sæson i Superligaen, mens et nederlag betyder, at klubben skal møde et hold fra førstedivision.

Der har været et flot fremmøde at tilskuere til de seneste par kampe på Ceres Park. Mod Esbjerg sidst var der over 10.000 på lægterne på trods af, det var en midtuge-kamp, og før det, var der næsten 16.000 mod Viborg. Lad os håbe, der kommer lige så mange på søndag.

AGFFAN vil i samarbejde med AGF gerne uddele to fribilletter til B3-B6. Det eneste i skal gøre for at komme i betragtning er at skrive KSDH i kommentarfeltet til denne artikel her på hjemmesiden. Vi trækker en vinder lørdag.

82 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here