Der var fyldt godt op på lægterne, hvor hele 17.462 tilskuere havde fundet vej, da AGF søndag aften tog imod Viborg i Superligaens nedrykningsspil. Jesper Juelsgaard måtte udgå kort inden kampstart, så Nicklas Backman vikarierede i det centrale forsvar.

AGF kom klart bedst fra start med to rigtig gode muligheder i kampens første minutter. Først forsøgte Elmar Bjarnason sig med et flot lob, der hamrede på stolpen, og kort tid efter sendte Martin Spelmann bolden over mål i en ellers fri position.

Det lignede umiddelbart en fibersprængning, da Kasper Junker efter et langt dybdeløb stoppede op og tog sig til baglåret. Mustapha Bundu kom på banen i stedet, og kort efter sendte Dino Mikanovic en forkølet afslutning mod mål, som Morten Duncan Rasmussen snittede i mål. 1-0 til AGF efter en flot start.

Resten af halvlegen var intensiv med store chancer til begge hold. Efter pausen satte Viborg den tidligere AGF-spillere, Osama Akharraz, på banen til en kølig modtagelse fra hjemmepublikummet, og det satte lidt gang i gæsternes spil.

Viborg jagtede hele to mål i anden halvleg, da AGF havde en fordel i form af de to udebanemål fra det første opgør, og gæsterne havde flere store muligheder. Akharraz formåede blandt andet at skyde forbi fem meter fra mål. Tættere på kom Viborg ikke, og AGF spiller også Superliga i næste sæson.

Fakta:
AGF – Viborg 1-0 (1-0)
1-0 Morten Duncan Rasmussen (Mikanovic) 11’

Tilskuere: 17.462
Udskiftninger:
9′ Mustapha Bundu -> Kasper Junker
76′ Stephan Petersen -> Mustapha Bundu
83′ Danny Olsen -> Elmar Bjarnason


Aleksandar Jovanovic

Dino Mikanovic, Thomas Juel-Nielsen, Nicklas Backman, Jens Stage

Martin Spelmann, Mustafa Amini, Björn Daniél Sverrisson, Elmar Bjarnason

Kasper Junker, Morten Duncan Rasmussen

Bænken: Steffen Rasmussen, Niklas Backman, Stephan Petersen, Danny Olsen, Mustapha Bundu, Benjamin Hvidt, Emil Christensen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here