Superligaen 18/19 har halvvejs inde i sæsonen allerede budt på et væld af dramatiske kampe med flotte mål og fremragende kulisser.

Første halvdel af sæsonen nærmer sig sin afslutning – sidste kamp bliver ifølge programmet spillet d. 17. december kl. 19:00. Herefter venter der os en lang vinterpause, inden vi endelig er klar til at tage hul på anden halvdel af sæsonen i midten af februar. Første kamp efter vinterpausen er programsat til d. 10. februar – dog kan dette nå at ændre sig.

I dag skal vi se på, hvordan man kan få den lange vinterpause til at gå lidt stærkere. Det kommer vi selvfølgelig med op til flere kvalificerede bud på.

Tag på en velfortjent ferie

Hvorfor ikke benytte lejligheden til at tage en tur til en sydlig destination med rig mulighed for at slappe af og forkæle dig selv? Nu kan du langt om længe rejse uden at gå glip af en eller flere kampe – det bør du udnytte. Efter mange weekender med fodbold, øl og sommerfugle i maven kan det være rart med en lille ferie. Du kan evt. rejse med dine bedste kammerater fra stadion, hvis du sætter pris på at rejse med ligesindede. Måske har du en kæreste, som har lyst til at tage med dig.

Århus er en skøn by, jovist, men skal man opleve strand, sol og palmer, så er man nødt til at hoppe på et fly. Længes du efter en afslappende ferie, som ikke koster dig en formue, så bør du udforske de mange aktuelle afbudsrejser fra Århus Lufthavn. Århus Lufthavn besøges hvert år af omkring 500.000 passagerer. Der er udelukkende gode grunde til at støtte byens lufthavn.

Shop merchandise

Du kan selvfølgelig ikke bruge hele vinterpausen på at shoppe merchandise, men det skader ikke at dykke ned i udvalget af merchandise. Det kunne jo være, at du kunne bruge en ny trøje, halstørklæde, hue eller noget helt fjerde. Mangler du penge til det ønskede merchandise, kan du med fordel ønske dig det i julegave. Der er trods alt ikke lang tid til juleaften.

Du kan via shop.agf.dk shoppe stort set alt i merchandise. Foruden førnævnte dele er det muligt at shoppe seler, armbånd, plakater, punge og meget mere. Husk at du kan handle døgnet rundt på nettet.

Indret et herreværelse – med storskærm og minibar

Skal du skabe de helt rigtige rammer for en dag i fodboldens tegn, så skal du unde dig selv et personligt herreværelse, med alt hvad det indebærer. Selvom fodbold bør ses live på stadion, så kan det af og til være rart at smide sig i en blød sofa og overvære en kamp på storskærm. Dette kan evt. foregå i hjemmet, hvis du indretter dit nye værelse med både storskærm og minibar. Husk at fylde minibaren med øl, inden dine kammerater kommer på besøg. Man må jo aldrig gå ned på kolde drikkevarer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here