Optimismen plejer at være på sit højeste for AGFs tilhængere, når sæsonen skal til at begynde. Optimismen har da heller ikke fået nogen grund til at være mindre end normalt, da AGF i seneste opgør mod Hamborg vandt med hele 5-1 over den tyske traditionsklub.

Der er dog stadig et par spørgsmål omkring truppen, der får fans til at bide negle inden det første opgør mod de danske mestre fra FC Midtjylland. Profilerne som Amini og Sana fra sidste sæson er fortsat ikke klar til at spille fra start, og på toppen har man endnu ikke erhvervet sig en ny angriber.

Kasper Junker ser dog skarp ud, og det samme gør Ankersen, der scorede hattrick mod Hamborg i den seneste testkamp.

Hvordan ser oddsene ud på AGF?

Et af de første steder man altid kigger for at vurdere chancerne for AGF inden sæsonen går i gang, er hos bookmakerne. De plejer nemlig at være rigtig skarpe til at spotte de hold, som har en fornuftig chance for at ende i toppen af ligaen, ligesom de plejer at være gode til at spotte de hold, der kommer til at ligge i den anden ende.

Når vi kigger på superliga betting hos bookmakeren bet365, så forudsiger de, at AGF ikke går hen og bliver danske mestre. Oddset er dog lavere i denne sæson på AGF end de var i forrige sæson, hvor man nu kan få odds 81.00 på et dansk mesterskab til AGF.

Favoritterne til titlen er FCK i odds 2.25, Brøndby med odds 3.00, mens FC Midtjylland der vandt guld i sidste sekund, giver odds 3.50.

the-ball-488709_1280

Top 6

Målsætningen for AGF i år er ligesom forrige år at ende i top 6, og denne gang virker det som et lidt mere overskuelige opgave. Således giver bookmakeren bet365 kun odds 2.50 gange indsatsen igen på, at det lykkes AGF at blande sig i mesterskabsspillet i år.

Konkurrencen er dog forholdsvis tæt, da man har AaB til odds 2.10, OB til 2.50, Randers FC til 3.00 og SønderjyskE til 3.00. Selv oprykkerne har fornuftige odds, da man kan få odds 6.00 på Esbjerg og Vejle og odds 8.00 på Vendsyssel.

AGF rykker ikke ned

Når AGF ikke rykker ned i en sæson, hvor der afvikles et VM, så ved man, at AGF er på rette kurs. Derfor rykker AGF heller ikke ned i den kommende sæson. Vi ligger naturligvis ikke hovedet på blokken, men oddsene er bestemt i AGF’s favør.

Vi har igen taget et kig hos bookmakeren bet365, og her vurderer de, at der er syv andre kandidater der er større favoritter til at rykke ned før AGF. De tre oprykkere fra Vendsyssel, Vejle og Esbjerg er naturligvis de største favoritter, mens Hobro og AC Horsens kommer lige efter.

AGF giver lige nu indsatsen 13.00 gange igen, hvilket er det samme odds, man kan få på OB til at rykke ned. Har man en fidus til at Ståle Solbakken og hans korthus i FCK styrter fuldstændig sammen, så giver det lige nu odds 751.00 gange indsatsen igen.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here