Superligaen anno 2018/2019 gik i gang d. 13/7 kl. 18:00, og siden da er der blevet spillet en lang række dramatiske og spændingsfyldte kampe. AGF har i de første to kampe spillet uafgjort mod både FCM og FCN – henholdsvis på udebane og hjemmebane.

Superligastart er ikke kun lig med masser af fede kampe, men også lig med mange spilmuligheder og spænding for alle pengene. Der er nemlig mulighed for at vinde stort, hvis man er god til at forudsige fodboldkampes udfald. Her tales der selvfølgelig om odds, som er en udbredt og populær form for pengespil.

AGF ender i top 6 – ja eller nej?

AGF ender i top 6 til odds 2,05 er blot noget af det, man kan spille på lige nu. Dette odds og mange flere kan du finde på unibet.dk, som udbyder en hel verden af attraktive odds på alt fra fodbold til tennis. Om det er realistisk, at vores elskede klub ender i top 6, må være op til den enkelte at vurdere. Der er i skrivende stund kun spillet ganske få kampe, hvorfor det er for tidligt at sige noget om dette.

Du kan med god grund benytte dig af en guide til de bedste odds, hvis du er i tvivl om, hvilken udbyder der tilbyder de højeste odds på markedet. Der findes både danske og svenske guides om emnet. Anbefalingen går herfra på at sammenligne de tilgængelige spiludbydere på spiludvalg, odds og andre parametre.

Spil med hjernen

Man skal spille med hjernen – ikke hjertet.

AGF har helt sikkert en speciel plads i dit hjerte, men det er ikke ensbetydende med, at du skal oddse på dem hver gang. Dét er fristende, men det er ikke det mest hensigtsmæssige at gøre, hvis man gerne vil skabe overskud på sine spilaktiviteter. Derfor bør du spørge dig selv, om det er realistisk at AGF vinder over FCK på udebane, hvis det er dem, de skal møde næste gang.

Før regnskab over dine spilaktiviteter

Der er flere gode grunde til at føre regnskab over sine spilaktiviteter. For det første kan det være meget motiverende, idet et evt. overskud vil være med til at holde din gejst oppe, selvom du er inde i en dårlig stime.

Endvidere vil regnskabet kunne være med til at give dig et indblik i, hvor mange penge du rent faktisk spiller for om måneden. Dette vil være en fordel for dig, som har en aftale med dig selv om, at du maksimalt vil spille for 500 eller 800 kr. om måneden. Download en skabelon på nettet og gør det til en vane at føre regnskab.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here