Uanset om du drømmer om at blive professionel fodboldspiller eller ej, kan du helt sikkert lære noget af byens professionelle fodboldspillere.

AGF-truppen består udelukkende af dedikerede spillere, som både træner og spiser rigtigt for at opretholde en god form. Du kan med fordel gøre kunsten efter, hvis du gerne vil gå en sund fremtid, med masser af overskud og selvtillid, i møde.

Forstår vigtigheden af en god nattesøvn

Professionelle fodboldspillere lever en travl hverdag, hvor der skal være tid til både traditionel træning, styrketræning, cardio, autografskrivning, interviews og meget andet. Med så travl en kalender kan det være svært at få sovet nok, men det er ikke desto mindre noget, som fodboldspillere og andre sportsstjerner vægter meget højt. En god nattesøvn er nemlig alfa og omega, hvis man skal kunne præstere i sportslige sammenhænge.

Skal du kunne yde dit maksimale, uanset om du dyrker fodbold, håndbold, løb eller noget helt fjerde, så skal du sørge for at sove 7-9 timer hver nat. Gør det evt. til en fast vane at gå i seng kl. 23:00 og stå op kl. 07:00 – eller et andet passende interval.

Spiser sundt og varieret

Man tager fejl, hvis man tror, at fodboldspillere kun lever af frugt og grønt. Det er nemlig ikke tilfældet. Foruden frugt og grønt bliver der nemlig også indtaget store mængder kød, fisk, pasta og ikke mindst kosttilskud. De fleste spillere får udleveret kosttilskud i form af proteinpulver, energibarer og vitamindrikke. Dette er med til at holde kroppen sund og rask.

Du kan også overveje at indtage kosttilskud, hvis du ikke kan få dækket dine behov for vitamin, protein og energi gennem alm. kost.

Holder sig fra røg (og damp)

Tobaksrøg og sport hører ikke sammen; det siger næsten sig selv.

Skal du komme i dit livs bedste form, så bør du starte med at lægge cigaretterne på hylden, da rygning ikke ligefrem gavner dit helbred. Er du ikke klar til at undvære nikotin i dit liv, så skift de skadelige cigaretter ud med en e-cigaret som du kan se hvordan de ser ud lige her.

Træner intensivt

Selvom det ville være nemt, så er man nødt til at indse, at man ikke kan spise sig i form. Man er nødt til også at træne; dog behøver man ikke at træne lige så hårdt og hyppigt som professionelle sportsfolk. Du vil hurtigt kunne mærke fremskridt, hvis du bare træner ½ time om dagen. Du kan spille fodbold, dyrke gymnastik eller noget helt tredje.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here