I dag motionerer langt de fleste – såvel børn som voksne – hvilket må siges at være meget positivt. Den positive interesse for motion og sundhed har været med til at reducere antallet af overvægtige og menes desuden at have en positiv indvirkning på danskernes livsglæde. Dermed ikke sagt, at hyppig motion er den direkte vej til et godt liv.

Fodbold er blot én ud af mange sportsgrene, man kan give sig i kast med, hvis man drømmer om at komme i form. Selvom agffan.dk er tilegnet dedikerede fodboldfans, har vi stor respekt for, at nogle af vores læsere også dyrker andre former for sport og motion. I princippet kan man godt være stor fodboldfan uden selv at spille fodbold. I guiden vil vi fremhæve fire alternativer til at begynde til fodbold.

Løb

Løb hører til blandt de mest kalorieforbrændende motionsformer, hvorfor man med fordel kan melde sig ind i en løbeklub, hvis man drømmer om at smide nogle overflødige kg. eller blot ønsker at komme i bedre form.

Er du ikke interesseret i at blive en del af en løbeklub, men kan du godt lide at løbe? I så fald bør du forkæle dig selv med et løbebånd. Med et løbebånd fra denne guide kan du løbetræne hele året rundt – også om vinteren. Vejret har ingen betydning, når man er indehaver af et løbebånd.

Boksning

Boksning er – modsat manges opfattelse – ikke kun tilegnet store og tatoverede mænd. Man kan sagtens blive en god bokser, selvom man ikke er flere meter høj og render rundt med store overarme. Boksning handler nemlig langt hen ad vejen om teknik og smidighed.

Det er efterhånden en populær motionsform blandt både børn og voksne, som nyder at få pulsen op, forbrænde en masse kalorier og i samme ombæring få nogle aggressioner ud. Ønsker du også at blive en god bokser? Så meld dig ind i en bokseklub nær dig.

Styrketræning

En flot og muskuløs kommer ikke af sig selv – der skal masser af styrketræning til.

Styrketræning er muligvis danskernes foretrukne motionsform. Dét indtryk kan man i hvert fald godt få, når man besøger et dansk fitnesscenter og oplever, at der bliver løftet håndvægte på livet løs. Det mest interessante er, at styrketræning ikke længere kun bliver dyrket af mænd, men også af kvinder i en bred aldersgruppe. Dog er der forskel på, hvilke muskelgrupper der bliver sat fokus på afhængig af køn. Kvinder sætter pris på at træne mave, baller og lår, mens mænd ynder at træne bryst, overarme og ryg.

Golf

Foruden løb, boksning og styrketræning er det også værd at overveje at starte til golf. Det er nemlig både sjovt og sundt at spille golf, hvorfor det er en mulighed, man bør tage til overvejelse. Den eneste ulempe ved golf er, at det er en relativ dyr hobby, da der skal afholdes udgifter til både golfudstyr, golftøj, kontingent m.v. Det skal man i hvert fald lige være forberedt på. Du kan evt. købe dit golfudstyr brugt, hvis du ikke vil lade dig ruinere.

Som golfspiller kan man sagtens tilbagelægge 5-11 km. på en dag afhængig af banens samlede længde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here