De fleste hvide fans bestræber sig på at se alle kampe live på stadion. Dog kan man selvfølgelig risikere, at der kommer en fødselsdag, et barnedåb eller en konfirmation i vejen i ny og næ. I den anledning må man nødt til at prioritere, da man selvsagt ikke kan være to steder på samme tid. Nogle kampe er så store og betydningsfulde, at man bare skal deltage, koste hvad det vil. Det gælder ikke mindst, når modstanderen hedder FCK, BIF eller AaB.

Der findes ikke én rigtig måde at lade op til en stor kamp på, men vi vil gerne give vores bud på, hvordan man forbereder sig til en vigtig kamp som fan. Læs hele guiden og bliv inspireret.

Slap af og spar på stemmen

Står du på stemningsafsnittet, hvor der bliver sunget, råbt, hoppet og flaget fra start til slut, er det altafgørende, at du får en masse hvile forud for en kamp. Det kan nemlig være hårdt at skulle være aktiv i 90 minutter plus det løse. At være aktiv fan er nærmest en motionsform i sig selv; man får i hvert fald forbrændt en masse kalorier. Skal kampen spilles om søndagen, skal du tillade dig selv at opholde dig i sengen hele lørdagen. Du kan evt. få hjælp til at vælge en passende seng, hvis du er træt af din hårde og ukomfortable seng.

Foruden at få hvilet en masse skal du sørge for at spare på stemmen. Det ville jo være en katastrofe, hvis du blev hæs eller i værste fald mistede stemmen dagen før en kamp. Døjer du med ondt i halsen, bør du investere i nogle sugetabletter, så du kan komme smerterne og hæsheden til livs.

Bestil billetter på nettet

Ceres Park har været udsolgt utallige gange før – og det kommer med garanti til at ske igen inden for den nærmeste fremtid. Derfor er det en god idé at booke billetter på forhånd, så man ikke besøger byens stadion forgæves. Der kan nemlig ikke blive lukket flere mennesker ind, end der er plads til, hvorfor man kan risikere at blive afvist ved indgangen.

Skulle der til din store glæde stadig være billetter tilbage, skal du forvente at stå i kø ved billetlugen. Det kan tage lang tid, hvorfor du bør ankomme i god tid, hvis du ikke skal gå glip af kampens første minutter. Spar evt. tid og besvær ved at booke billetter på nettet. Du kan købe billetter med ganske få klik. Besøg blot agf.dk og klik på billet i den øvre menu.

Billetsalget starter som regel 2-3 uger før kampstart.

Arrangér prematch for dine bedste venner

Hvad er en stor fodboldkamp uden prematch? En prematch fungerer i realiteten som en forfest; der er tale om en form for opvarmning.

Skal du arrangere en god prematch for dine bedste venner, som formentlig holder med det samme hold som dig, så skal du sørge for at fylde køleskabet med øl, så ingen kommer til at tørste. I kan sidenhen mødes med andre AGF fans på en af byens mange barer og værtshuse. Der er muligheder nok.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here