AGF er din hjerteklub, jovist, men som passioneret fodboldfan er det meget sandsynligt, at du også følger ligaens øvrige hold. Det har trods alt afgørende betydning, at vores tætteste forfølgere ikke løber med for mange point.

AGF er ganske rigtigt kommet godt fra land i denne sæson, men alle fans såvel som spillere ved, at det hurtigt kan vende. Derfor er det selvsagt for tidligt at sige, om det bliver en god eller dårlig sæson for de hvide.

Er du vild med at overvære dansk fodbold fra stuen eller direkte på stadion? Så skal du være bevidst om, at du kan gøre en weekend med dansk fodbold ekstra god med betting.

Kampprogrammet er strikket sådan sammen, at der spilles kamp både fredag, lørdag, søndag og mandag. Dermed er der rig mulighed for at nyde fire dage med underholdning og betting. Du kan danne dig et overblik over de mest populære betting sider på nettet, hvis du savner lidt ekstra spænding, når du ser dansk fodbold.

Spil på AGF – god eller dårlig idé?

AGF er blot ét af de danske fodboldhold, du kan spille på, hvis du drømmer om mere spænding og evt. en biindtægt i form af betting. Du kan for eksempel bette på, om vores elskede klub ender i top 6, om vi vinder den næste kamp, eller om vi ender med at blive en del af nedrykningsspillet. Det er efterhånden kun fantasien, som sætter grænser for, hvad man kan spille på, når det drejer sig om fodbold, herunder dansk fodbold.

AGF er historisk set ikke det hold, som har leveret de mest stabile resultater, hvorfor det er en anelse risikabelt at sætte hele sin formue på, at vi vinder medaljer eller blot ender i den gode ende af tabellen. Generelt er det en dårlig idé at spille med hjertet, selvom det i sidste ende er  helt op til dig, hvor du vil sætte dine penge.

Spiltip: Spil på under 2,5 mål i den næste AGF kamp

(de fire første kampe er endt henholdsvis 0-0, 1-1, 1-1 og 1-0 – altså under 2,5 mål)

Uanset om du vælger at spille med hjertet eller hjernen, så bør du undersøge, hvilken udbyder der tilbyder de bedste odds på dansk fodbold. Det er nemlig ikke helt underordnet, om du får pengene 1,60, 1,80 eller 2,30 x pengene igen. Det bliver i hvert fald til mange penge, hvis du for eksempel sætter 500 kr. på hvert væddemål.

Betting og sund fornuft

Man kan ikke tale om betting uden også at tale om sund fornuft.

I dét øjeblik hvor man glemmer sin sunde fornuft, risikerer man nemlig at tabe rigtig mange penge. Med sund fornuft menes der først og fremmest, at man ikke spiller for flere penge, end man kan tåle at miste. Man bør endvidere ikke udelukkende spille for at vinde det tabte hjem, da det hurtigt kan udvikle sig til en ond cirkel. Acceptér nederlag og lad dig ikke påvirke mere end højst nødvendigt. Livet går trods alt videre, selvom man taber et par hundrede kroner på et spilvæddemål.

Sæt evt. en maksimumsgrænse for, hvor meget du må spille for på ugebasis eller månedsbasis, hvis du har svært ved at styre det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here