Man siger, at mænd ikke kan multitaske, men det er tilsyneladende ikke helt sandt.

Der er i hvert fald mange mænd, som uden problemer kan følge med i flere fodboldkampe på samme tid. Der er ikke blot én, men mange muligheder, for at overvære og følge flere kampe samtidig, hvilket du vil blive præsenteret for på denne side.

Streaming

Som passioneret fan bør du altid møde op på stadion, hvis du har mulighed for det, men er du af den ene eller anden grund forhindret, kan du benytte dig af streaming. Du kan streame fodbold i høj kvalitet via din tablet, smartphone, computer eller tv, afhængig af hvilken enhed du foretrækker at bruge og har til rådighed.

Med streaming kan du ikke blot overvære danske, men også engelske, spanske og tyske fodboldkampe. Du skal blot have anskaffet dig et bredbåndsabonnement og en dertilhørende router eller et usb-modem. Er du ofte på farten, vil det være oplagt for dig at vælge et usb-modem, som du nemt kan stikke i din enhed, når du vil streame. Denne løsning er især populær blandt enlige, som fint kan nøjes med at streame via én enhed.

Oister kan som en ud af mange tilbyde nogle yderst attraktive vilkår på forskellige bredbåndsløsninger. Tjek deres aktuelle tilbud ud via laanekassen.dk, som giver dig det komplette overblik.

Live score

Det kan for nogen være udfordrende at se flere kampe på samme tid, hvorfor det er heldigt, at der findes et godt alternativ i form af live score. Det er takket være live score muligt at få notifikationer på mobilen, når der bliver scoret i de kampe, man ønsker at følge med i. Du kan for eksempel vælge at få notifikationer, når der bliver scoret i ligaens øvrige opgør. Så slipper du for at tage din mobil op af lommen hele tiden, idet du får direkte besked, når der sker noget.

Lyder ovenstående som en mulighed efter dit hoved, så bør du downloade en af de mange gratis apps. Der findes flere hundrede gratis apps inden for sportsresultater, heraf en del dansksprogede. I princippet er det ikke så vigtigt, om app’en er dansksproget eller ej, da resultaterne er de samme uanset sprog. Dog er der god logik i at vælge en dansk app. Tag evt. et kig på app’ens anmeldelser, før du klikker download. Der er jo ingen grund til at vælge en app med en masse dårlige anmeldelser.

Hold øje med storskærmen

Et helt tredje alternativ er at holde øje med storskærmen, hvor der jævnligt vil blive annonceret, når der bliver scoret i ligaens øvrige kampe. Her vil du dog kun blive introduceret for resultaterne fra andre igangværende Superliga kampe; er det nok for dig?

At kende til stillingen i de andre Superliga kampe er især interessant for dig, som beskæftiger dig med betting, da du formentlig har penge på spil. Derudover skal det ikke være nogen hemmelighed, at der selvfølgelig er nogle resultater, som er mere gavnlige for AGF end andre. På nuværende tidspunkt er det dog ikke muligt at sige, hvem der er vores største konkurrenter, da der stadig er rigtig mange kampe tilbage af sæsonen.

God dækning er alfa og omega

God dækning er alfa og omega for, at man kan følge med i flere kampe på samme tid. Dertil kan du bruge et dækningskort, som viser, hvor god dækningen er i dit område. Skift evt. udbyder, hvis du ved at undersøge dækningskortet kommer frem til, at din mobildækning er ringe i det pågældende område. Husk at skrue ned for lyden på din smartphone eller tablet, så du ikke forstyrrer andre i husstanden eller på stadion, afhængig af hvor du befinder dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here