AGF har hentet rigtig mange dygtige spillere gennem tiden – i særdeleshed de seneste ti år.

Det er ingen hemmelighed, at ikke alle transfers har været lige succesfulde, men der har om ikke andet være en håndfuld gode køb det seneste årti. Disse transfers skal vi se lidt nærmere på i dette blogindlæg. Test evt. dig selv i, hvor mange af spillerne du kan huske.

De mest nævneværdige transfers fra 2008 og frem til 2018

AGF har som bekendt haft en lang række af tilgange det seneste årti. Blandt de mange gode signinger har vi bl.a. kunne opleve følgende spillere i den hvide trøje:

  • Morten Duncan Rasmussen
  • Morten Nordstrand
  • Kim Aabech
  • Andreas Laudrup
  • Alexander Juel Andersen
  • Mate Vatsadze
  • Hjalte Bo Nørregaard
  • Jesper Lange

Hvem er din favoritspiller af ovenstående?

Fælles for alle ovenstående spillere er, at de alle sammen har gjort en forskel for vores elskede klub, nogle mere end andre. Alexander Juel Andersen og Jesper Lange er nogle af de navne, som ofte kommer på bordet, når samtaleemnet er de bedste køb de seneste ti år.

I samme periode har vi måtte vinke farvel til en masse betydningsfulde spillere. Listen over tilgange og afgange er lang, hvorfor du umuligt kan huske dem alle. Det er dog noget, du kan danne dig et overblik over online, hvis du lyster.

Nye transfers

Selvom det er interessant at se på, hvilke spillere vi har købt og lejet gennem tiden, så er det mindst lige så interessant at vide, hvilke forstærkninger der er på vej lige nu. Det gælder trods alt om at se fremad, så vi kan sikre os mange flere år i den bedste danske fodboldrække. For at sikre en masse succesfulde år er det alfa og omega, at vi bliver ved med at opruste på forskellige fronter. Foruden at optimere træningsrutiner og kostvejledninger bør der stilles skarpt på truppen, som udelukkende bør bestå af ambitiøse og hårdtarbejdende spillere.

AGF er med al sandsynlighed en af de klubber, som er allerbedst til at headhunte spillere herhjemme. Det er i hvert fald lykkedes os at hente rigtig mange fantastiske spillere. Dog er der naturligvis ingen grund til at hvile på laurbærerne. Vi bør i stedet gå på udkig efter nye mulige transfers. Savner du et bedre indblik i aktuelle fodbold nyheder og transfers? Så besøg fodbold-transfers.dk, som er først med de seneste transfernyheder og rygter.

Værd at vide om transfervinduet

Transfervinduet er et begreb, som de fleste fodboldfans kan forholde sig til.

At transfervinduet har åbent er et udtryk for, at det er muligt at købe og sælge spillere. Her tales der om to transferperioder – henholdsvis vinter og sommer. De to transferperioder strækker sig fra og til følgende datoer:

  • Vinter: 5. januar – 31. januar (Danmark – Superligaen)
  • Sommer: 15. juni – 31. august (Danmark – Superligaen)

FIFA (Fédération Internationale de Football Association) har opstillet ovenstående transferperioder. De fleste handler sker i sommerperioden, idet denne transferperiode er hele 2 ½ måned lang. Dog er det som bekendt også muligt at handle om vinteren – hvilket mange klubber udnytter.

Du kan godt begynde at glæde dig til den kommende transferperiode. Der er med garanti en masse spændende handler i vente.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here