Om en lille måneds tid spilles årets sidste kamp inden vinterpausen. AGF møder nemlig Hobro på hjemmebane d. 17. december kl. 19:00. Derefter går vi en lang vinterpause i møde. Der bliver nemlig ikke spillet fodbold på topniveau før d. 10. februar, hvor vi efter en længere pause igen skal opleve nogle af landets bedste fodboldhold tørne sammen.

De færreste fodboldfans er begejstrede for at skulle undvære dansk topfodbold, og alt hvad der følger med, i næsten to måneder. Det er desværre en realitet, at der går mange uger, inden vi igen kan opleve sang, jubel, pibekoncerter og flyvende fadøl på stadion. Dog kan du trøste dig selv ved tanken om, at der selvfølgelig bliver spillet en masse træningskampe i pausen. Disse kan du med fordel overvære fra tilskuerrækkerne, hvis du er interesseret i at vide, hvordan vinterformen ser ud.

Hold øje med pausens transfers – rygter og bekræftede handler

Hvad skal man dog lave i weekenden, når der ikke længere er fodbold på programmet?

Du kan for eksempel bruge din weekend på at følge med i, hvad der rører sig på transfermarkedet. AGF er historisk set ikke kendt for at være en klub, som køber og sælger mange spillere, men det er da blevet til en del interessante handler gennem tiden. Derfor må vi forvente, at der vil komme nye spillere til, ligesom der vil blive sagt farvel til et par spillere i vinterpausen. Det er i hvert fald noget, du bør holde dig up-to-date med.

Du kan følge med på følgende hjemmesider:

  • Agffan.dk
  • Bold.dk
  • Tipsbladet.dk
  • Superliga.dk

Ovenstående hjemmesider holder dig opdateret med de seneste transfers fra start til slut. Hvem håber du kommer til at spille i den hvide trøje efter vinter? Kom også gerne med dine input til, hvilke positioner vi har brug for at styrke os på.

Underhold dig selv

Man behøver ikke at være sammen med venner fra morgen til aften for at have det sjovt. Der er nemlig rig mulighed for at underholde sig selv. Det kræver blot, at man tænker lidt kreativt. Mangler du nogle kreative idéer til, hvad du kan foretage dig i vinterpausen? I så fald vil vi gerne byde ind med nogle tips og forslag. Det er jo ikke ulovligt at søge inspiration. Du får vores bedste forslag nedenfor:

  • Spil bingo (gå efter fuld plade)
  • Odds på vintersport
  • Tag i svømmehallen og få varmen
  • Skru op for hyggen i hjemmet med film og stearinlys
  • Shop på nettet og forkæl dig selv

Der er en hel verden af muligheder for at underholde sig selv, hvorfor der ikke er nogen lovlig undskyldning for at kede sig. Begynder du alligevel at kede dig, så tag fat i en ven eller kollega og hør, om vedkommende kunne være frisk på at tage på café eller noget helt andet. Du kan også arrangere noget med et nært familiemedlem, for eksempel i form af en bror eller søster.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here