Er du inkarneret AGF-fan? Så går du naturligvis ind til hver kamp med oprejst vand og en vision om, at det er de aarhusianske mandskab, der tager tre point med hjem. Er du sikker i din sag, så kan du selv vinde med, når AGF vinder. Det kan du gøre ved at spille på AGF som sejrherre i den givne kamp.

Det kan du gøre hos et væld af danske bookmakere. I løbet af de senere år har flere udenlandske aktører dog gjort sig bemærket på det danske marked. Det har betydet, de også er begyndt at tilbyde odds på den danske ALKA Superliga – og mange af dem lokker nye kunder til med høje odds på de danske kampe.

Du kan vinde stort, når du rammer plet

Rammer du plet, så kan din gevinst være stor. Føler du dig overbevist om at AGF løber afsted med en sejr, så er det oplagt at spille penge på det. Hos de bookmakere, der forsøger at etablere sig bedre på det danske marked, kan du gå høje odds, der bestemt gør det risikoen værd at oddse på en AGF-sejr el.lign.

Det er vigtigt at understrege, at der altid er en risiko forbundet med at oddse. Du kan i ny og næ være heldig at blive tilbudt et såkaldt free bet, men det hører sig dog til sjældenhederne. Inden du vælger at oddse på AGF (eller et hvilket som helst andet hold), så er det vigtigt, du foretager en fornuftig risikovurdering.

Hvordan vælger jeg den rette bookmaker?

Har du et ønske om at kunne vinde med, når AGF vinder, så er det vitalt, at vælge den rette bookmaker. Der er flere ting, der skal være i fokus her. Du bør i høj grad have fokus på det oddsniveau, der tilbydes af den respektive bookmaker. Des højere, det er, des bedre er det naturligvis for dig, når du skal bette.

Du bør dertil også vælge en bookmaker, der kan tilbyde dig en bonuskode. En sådan kode udløser nemlig en bonus ved oprettelse. I dag er det noget, du får hos de fleste bookmakere, men nogle bonusser er dog bedre end andre. Én af de bookmakere, der tilbyder en bonus er Bethard, hvilket kræver en Bethard bonuskode.

Får du en bonus, så får du også mulighed for at spille for penge, der reelt set ikke er dine. Det er en fordel, da det nedbringer den risiko, du løber.