Du har AGF i blodet, er det ikke rigtigt? Intet slår stemningen på Ceres Park. Traditionerne, kulturen og historien er store, og AGF-fodbold betyder et ufatteligt sammenhold, men ikke mindst også optimisme – det går jo ikke helt godt for holdet for tiden, vel? Men alligevel er der en helt speciel energi og en kæmpe entusiasme blandt AGF-fans landet rundt, som samles ligegyldigt hvad, hvor og hvornår. Derfor kender de fleste også til stemningen på arenaen, og alle, om man er fan eller ej, kan råbe med på “Kom så de hviie!” og sikkert også synge med på “I troed’ vi var døde og borte”.

Fra én unik stemning til en anden

Ligeså vel som vi ved, at AGF er berømt og anerkendt for den fantastiske stemning, så er Anfield stadium og den enorme mængde Liverpool-fans direkte legender. At se liverpool på Anfield, burde være noget, vi alle prøver på et tidspunkt i livet. Jürgen Klopp er definitionen af cool, og Firmino, Mané og ikke mindst Salah er blandt de allerbedste fodboldspillere i hele verden.

Hvis vi skal sammenligne, så har Anfield plads til 54.074 tilskuere, hvor Ceres Park kan klemme 19.433 fans ind. AGF har “I troed’ vi var døde og borte”, Liverpool har “You’ll never walk alone”. Og så har Liverpool altså 1. pladsen i Premier League – AGF’s plads i Superligaen behøver vi vist ikke at snakke om.

Ligesom AGF har hyggelige Aarhus, så er Liverpool også en rigtig hyggelig by, hvor man nemt kan få tiden til at gå. Byen er ikke så stor, så man kan sagtens gå rundt og se hele byen, og så ligger Anfield endda kun tre kilometer fra centrum – et centrum fyldt med ægte, britiske pubs og kroer. Ikke nok med, at Liverpool besidder både Everton FC og Liverpool FC, så blev The Beatles også skabt i denne by, som der er et stort præg af.  Hvis vi skal tilbage til sammenligningen, så har Liverpool altså også været Europas kulturhovedstad, så der er virkelig noget at lave i byen, også hvis din bedre halvdel skal have lidt forkælelse for at tage med på rejsen til Anfield.

Tips hvis du vil til Anfield

Ønsker du at komme på dit livs fodboldrejse, så prøver vi her at skabe et overblik over, hvordan det kan planlægges. Der findes ni rejsebureauer, der arrangerer fodboldrejser med Liverpool. Man kan tage på guidede tours inde i Anfield stadium, så man rigtig kan gå på jagt på hjemmearenaen. Køber man billetter til en kamp, så er der tre billetkategorier, A, B, C, hvor A er dyrest og C er billigst. Hvis du er kæmpe fan, så kan du få en stor oplevelse ved at få en billet til The Kop – den legendariske tribune. Hvis du planlægger at tage til en af de rigtig store kampe, så planlæg det i rigtig god tid. Hvis du er ægte fan, så kan det være en god idé at melde dig ind i Liverpools officielle fanklub, som måske kan hjælpe med billetterne til de største, og mest efterspurgte kampe, samt give dig rabat på guidede tours og mad på stadion. Hav en rigtig god tur!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here