Efter en god uges landsholdspause skal AGF-spillerne igen samles på Fredensvang forud for den første runde af nedrykningsspillet i Superligaen. Kampene sættes i gang rundt omkring i Danmark i løbet af weekenden. For aarhusianernes vedkommende fløjtes der dog først op til kamp på mandag, når Vejle Boldklub gæster Ceres Park. Til trods for at “De Hviie” ikke realiserede drømmen om en plads i top seks, er der fortsat masser at se frem til i de næste par måneder for alle, der følger Aarhus’ bedste fodboldhold.

Det gode fodboldvejr nærmer sig

Fadøllene har været kolde at holde på i de seneste måneder, og trangen til en varm kakao har måske for nogle været større, når superligakampene har skullet nydes i den store vinterjakke. Vi er nu gået ind i foråret, hvilket betyder, at temperaturen stille og roligt vil stige. Det er ikke kun fansene, der kommer til at nyde de varmere grader. Spillerne må også glæde sig til at kunne trække i de korte trøjer, og holdlederne kan se frem til at fylde vanddunkene op uden at skulle få frost på fingrene. Mangler din egen klub at montere flere udvendige vandhaner til jeres træningsanlæg, kan du læse mere om, hvordan dette gøres helt problemfrit her.

Der er fortsat masser at spille for

Vejret er dog ikke den eneste grund til at møde op på Ceres Park i løbet af forårssæsonen. Der venter en række store jyske opgør mod AC Horsens, Sønderjyske og Vejle Boldklub. Muligheden for nogle sjove udebaneture med resten af fansene er også en god mulighed, idet kampene kun kommer til at befinde sig i det jyske. I øjeblikket ligger AGF lunt i svinget til at ende på en af de øverste pladser i nedrykningsspillets pulje 1, hvorfor der dermed også fortsat er håb om europæisk fodbold til den kommende sæson. Hvem husker ikke de spændende opgør, aarhusianerne var en del af i sidste sæson, hvor et nederlag i parken til FC København var det eneste, der holdte AGF fra at spille europæisk fodbold for første gang siden 2012? Fodbold handler blandt andet om at drømme, og de næste par måneder er ikke en undtagelse.

De unge talenter er begyndt at få chancen

I løbet af sæsonen har mange af de unge talenter, der render rundt i AGF, fået chancen. Kasper Lunding har været en af de bedst præsterende spillere siden jul, og han bliver helt sikkert spændende at holde øje med i de kommende kampe. En række skader samt karantæner i de sidste kampe af grundspillet har også banet vejen for spillere såsom Daniel Thøgersen, Sebastian Hausner, Benjamin Hvidt og Alexander Ammitzbøll, hvilket viser, at ungdomstrænerne i klubben gør et flot stykke arbejde. Hvis AGF får en række gode resultater i starten af det kommende gruppespil, vil der højst sandsynligt komme flere chancer til de unge spillere. Dette kan være med til at gøre foråret endnu mere interessant og give grobund for en række spændende spillere i fremtidens AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here