Om du er single eller i et fast parforhold, så vil du nyde godt af et aktivt og frækt sexliv. Sex og onani er godt for både krop og sind, uanset om du er mand eller kvinde, hetero- eller homoseksuel. Berøring, intimitet og seksuel nydelse gavner ikke blot relationen til din partner, men også til din egen krop. Vær ikke bange for at tilføre lidt krydderi og leg til dit sexliv. Der findes et hav af forskelligt sexlegetøj, så det kan være svært at vide, hvad man vil synes bedst om. Her får du lidt info om, hvilke typer dildoer og vibratorer der findes.

Typer af dildoer

Dildoen er nok den ældste form for sexlegetøj, men den holder skam stadig og findes i mange varianter, former, farver og størrelser. Hvis du er ny inden for sexlegetøjets verden, vil du måske sætte pris på en realistisk dildo. Disse dildoer er naturtro i størrelse og udseende, og vil derfor give dig en dejlig autentisk oplevelse og føles som en rigtig penis.

Er du til et modigere valg, så er kæmpedildoen måske noget for dig. Kæmpedildoen fås i mange forskellige designs, men har en ting til fælles – de er kæmpestore! Hvis du nyder følelsen af at blive helt fyldt ud, så prøv en kæmpedildo, som er til dig, der slet ikke kan få nok.

Dildoer fås også i silikone, som prostatadildo, glasdildo, dobbelt dildo eller som strap-on. Mulighederne er næsten uendelige. Vælger du en dildo med sugekop forneden, kan du desuden nyde den uden at skulle bruge hænderne. Husk at købe glidecreme med din dildo, hvis du vil have en endnu mere nydelsesrig og ubesværet oplevelse.

Typer af vibratorer

Hvis du sætter pris på en pirrende, dyb og intens orgasme, så skal du vælge en vibrator. Det summende, lille sexlegetøj stimulerer din klitoris, og vil give dig kraftfulde orgasmer. Disse fås også i mange forskellige varianter. Med en Rabbitvibrator stimuleres både klitoris og det indvendige af vagina, så det er dobbelt op på nydelse.

En Magic Wand-vibrator giver kraftige vibrationer, som du ikke kun kan bruge på klitoris, men over hele kroppen, da det er en massagestav.

Med en vibrator til par, kan du inkludere din partner i alt det sjove. Det sker enten gennem en fjernbetjening, som din partner styrer, eller som en vibrator der stimulerer begge parter under sex.

Når du vælger vibrator, så husk at være opmærksom på, om de er vandtætte, og om de er med batteri eller er genopladelige.

Husk at rengøre dit sexlegetøj!

Dildoer og vibratorer giver begge nydelse på forskellige måder. Efter legen er slut, er det dog vigtigt at rengøre sit sexlegetøj. Da det sjove sker omkring kønsdelene, vil der sætte sig en masse bakterier på legetøjet. Hygiejnen er vigtig for sikker sex, så derfor kan du købe rengøringsprodukter, som specifikt er lavet til sexlegetøj. Det er meget vigtigt, at du ikke bruger almindelige rengøringsprodukter, da det kan være sundhedsskadeligt i kontakt med hud eller ødelægge dit sexlegetøj. For ikke at dit legetøj bliver støvet eller snavset af at ligge i natbordsskuffen, kan du med fordel opbevare det i dildoposer og -dåser. På den måde er din dildo eller vibrator altid klar til leg, når du er i humør til det.