AGF er så småt ved at sikre sig et år mere i den bedste danske fodboldrække, og det skyldes en stribe gode resultater i foråret. I takt med at AGF’s formkurve stiger, stiger stemningen på Ceres Park også hver weekend, og aarhusianerne plejer ikke at være blege for at møde talrigt op på stadion, når det kører for de hvidklædte. Men hvis man vil derud, hver gang AGF spiller, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke finder nogle andre områder at spare lidt penge på. En idé kunne være ens strømforbrug, som de fleste bare betaler uden egentlig at tænke over, at andre el-firmaer måske leverer noget bedre. På blueenergy.dk kan man samle internet, klimavenlig strøm og en kæmpe bunke rabatter til diverse hjemmesider i én pakke – så kan man nok lige få råd til at se AGF’s næste hjemmekamp. Firmaet er endda blevet anerkendt internationalt idet, at stifteren af firmaet har fundet vej til den velansete Forbes-liste.

De har endelig fået en angriber med mål i støvlerne

AGF har i mange år hungrede efter en angriber, der kontinuerligt kunne finde ud af at sparke bolden i kassen. Eftersom de har manglet en angriber, har målscoringen på holdet også haltet lidt i de seneste sæsoner, og uden mål er det som bekendt svært at vinde fodboldkampe. Men siden AGF hentede Patrick Mortensen ind fra norske Sarpsborg i januar, er AGF også begyndt at score flere mål, og det skyldes især, at den nye angriber har scoret seks mål i ni kampe – det er nogle år siden, at en AGF-angriber sidst har kunnet blære sig med sådan en statistik. Så nu bliver der pludselig scoret en hel del flere mål, når man tager på stadion i Aarhus.

De unge talenter får endelig chancen

Man kan vist roligt påstå, at enhver fan af en fodboldklub elsker, når spillere af klubbens egen avl endelig slår igennem på førsteholdet. I AGF har det i flere år været utrolig svært for de helt unge talenter at slå igennem, da klubben i stedet har hentet velkendte fodboldspillere ind, da klubben nok har anset det for at være sikrere kort. Men i dette forår har klubbens cheftræner David Nielsen for alvor åbnet døren op for, at klubbens talentfulde teenagere også skal have en fair chance. Især har den 19-årige offensivspiller Kasper Lunding grebet chancen og har i de fleste kampe startet på banen og har endda kvitteret med både mål og oplæg.

Jens Stage er en anden af de unge spillere, der i løbet af det sidste år virkelig har slået sit navn fast på holdkortet, og i de fleste kampe bærer han endda anførerbindet på trods af hans unge alder. Når man hører hjemmepublikummets reaktioner, når hans navn bliver råbt op i højtalerne, er man heller ikke i tvivl om, at Aarhus’ fodboldfans er meget tilfredse med endelig at have nogle unge aarhusianere på holdkortet.