Dette er sponsoreret indhold

Selvom AGF på det seneste har gjort det rigtig godt på banen og har fået en fornem sæsonstart, vil de stadig få svært ved at holde på deres bedste spillere, når klubber fra europæiske lande kommer og tilbyder sig til spillerne. Når det sker, kan en klub på AGF’s størrelse blot håbe, at de kan tjene en god portion penge på spillerhandlerne. Når man ser på nogle af de spillere, AGF har kontrakt med, bør der helt sikkert også være et par stykker af dem, de kan tjene en del på. 

Den åbenlyse er Mustapha Bundu

Når man selv er på tilbudsjagt, eksempelvis i et katalog som dette hvor man kan finde et stort udvalg af virksomheder, der har gode Black Friday 2019 tilbud, handler det i høj grad om at spare lidt, i forhold til hvad varerne normalt koster. For AGF handler det også i sidste ende om penge, når de større klubber kommer og lægger bud på deres spillere, de ikke har råd til at sige nej til. Selvom de resultatmæssigt hellere end gerne vil beholde en spiller som Mustapha Bundu, må man forvente, at der kommer et par store bud på ham i de næste par transfervinduer, hvis han fortsætter sin fornemme form. En talentfuld spiller som Bundu drømmer helt sikkert også om at prøve kræfter i en større klub, og når den tid kommer, må AGF blot håbe på, at buddet er stort nok.

Det udlånte talent, Magnus Kaastrup

En spiller, mange AGF-fans formentlig har glemt lidt, er Magnus Kaastrup, der lige nu spiller til leje på Borussia Dortmunds ungdomshold. Dortmund har i mange år haft tradition for at udvikle nogle af verdens største talenter, hvorfor en spiller som Kaastrup ikke kunne være i bedre hænder, når det kommer til hans personlige udvikling. Den tidligere AGF’er, Mike Tullberg, der netop er træner for Dortmunds ungdomshold, har ikke andet en rosende ord til overs for den unge dansker. Derfor er det bestemt heller ikke utænkeligt, at AGF skal forberede sig på et bud på Kaastrup til næste sommer. Her ved AGF også godt, at en storklub som Dortmund har budgettet til, at århusianerne godt kan presse prisen lidt i vejret.

Niklas Backman vil kunne forstærke mange forsvarer 

Selvom Niklas Backman er fyldt 30 år, der ofte betyder, at en spillers transferpris falder markant, bør han stadig kunne sælges for en god sjat – selvom både AGF og klubbens fans nok ikke ønsker, det kommer så vidt. Han har nemlig vist sig at være helt uundværlig for AGF, og holdet har det med at falde sammen, når han ikke er på banen. Sådan en spiller er der bestemt også klubber på et højere niveau, der vil kunne bruge. Selvom han er fyldt 30 år, kan han sagtens fortsætte med at være en dygtig forsvarsspiller de næste mange år, da fart alligevel aldrig har været hans force. Derimod er det måden, han styrer forsvaret og går forrest i alle tacklinger, der gør ham uundværlig, hvilket sjældent er noget, man mister med alderen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here