Scenen var sat. Der var stort set ingen ledige pladser tilbage på Århus Stadion, da byens hold søndag eftermiddag tog imod Superligaens absolutte bundprop, Silkeborg IF. Der var lagt op til fest og alle tilskuere var inviteret med. Målfest blev der også, i en af sæsonens hidtil mest underholdende kampe, men desværre for Århusianerne blev det gæsterne fra Silkeborg, der trak det længste strå. Den målrige affære endte med en sejr til Superligaens bundhold Silkeborg på 4-3, som dermed kunne høste sæsonens første sejr mod et ellers formstærkt AGF. Spørgsmålet er om bookmakerne har overvurderet AGFs muligheder lidt, og om den ellers så stærke sejrsstime er fortid. For bookmakerne havde ikke stor fidus til Silkeborg før dagens kamp, hvor en hjemmesejr havde givet mellem 1,30-1,40. 

 

(Tip: se bonuskode bethard for flere stærke AGF odds). 

Andet nederlag i træk

I en kamp, hvor AGF var foran hele to gange formåede “de hvii’e” ikke at holde føringen til fuldt tid. Først var det dog gæsterne fra Silkeborg, der kom foran med 1-0 på et flot langskud fra kanten af feltet. Derefter var AGF dog hurtige til at komme tilbage med et par fantastiske opspil, der fint blev omsat til mål. Lige inden første halvegs afslutning lykkedes det dog for Superligaens topscorer, Ronnie Schwartz at sende bolden i nettet til 2-2. Senere gjorde AGF det til 3-2 kort inde i anden halveg på et mål af Patrick Mortensen, men glæden varede ikke lang tid, da Duncan begik straffespark mod gæsterne. Det eksekverede Ronnie Schwartz til endnu en udligning, og til sidst gik det helt galt, da Hagelskjær blev matchvinder på et hovedstødsmål i det 88. minut. Det er dermed AGFs andet nederlag i træk efter en lang række sejre på stribe. Silkeborg kunne med deres medrejsende fans, fejre sæsonens første sejr efter 13 kampe, hvor de fordoblede deres pointantal fra 3 til 6 point. 

 

Fyldt stadion for første gang i sæsonen

For første gang i denne sæson kunne Århus Stadion prale af, at fylde alle sæderne på stadion. Alle pladser var taget, og størstedelen glædede sig til at se David Nielsens troppe putte Silkeborg i maskinen. Det var dog langt fra hvad der skete, og til stor ærgelse for de mange århusianske fans, der var mødt op til dagens kamp. Det var dog en underholdende kamp, så på den måde fik de mange fans noget for pengene.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here