En af de emner, som de helt sikkert kommer til at snakke om i AGF-ledelsen i vinterpausen er Mustapha Bundu. Den 22-årige kant har virkelig fået sit store gennembrud dette efterår, og har været decideret kampafgørende i flere af de hvii’es kampe denne sæson. Derfor er det en nærliggende tanke, at den dygtige venstrekant måske kan være på vej væk fra byens hold. Bundu er en exceptionelt dygtig og blandt Superligaens allerbedste på hans position – derfor bliver det helt sikkert et spørgsmål om, hvorvidt AGF skal holde på den formstærke kantspiller eller om han skal på spillerbørsen. AGFs top 6 drømme kan i meget høj grad afhænge af den 22-årige spiller fra SIerra Leone, er at finde i truppen efter vinterpausen. (Tip: Få de bedste AGF odds med en Bethard bonuskode

Bundus vanvittig udvikling  

Sidste sæson var Bundu også en ganske glimrende spiller. Det er dog i langt højere grad kommet til udtryk i denne sæson, hvor han har været en enmandshær i flere kampe. Hans fysik og offensive spil er virkelig kommet til udtryk i dette efterår, og den 22-årige kantspiller har virkelig rykket sit bundniveau meget længere op ad. I indeværende sæson kunne man godt tillade sig at beskribe Bundu som en humørspiller. Men denne sæson er det en konstant god præstation, som han leverer i stort set hver eneste kamp.

Kan blive det dyreste salg i klubbens historie

Beslutter AGF sig for at lade Mustapha Bundu sælge, så kan han meget vel gå hen og blive en af de dyreste i klubbens historie. En rekord, der fornyligt blev slået da man solgte Jens Stage til FC København i sommerpausen. Dog er der mange, der spekulerer på om Stages rekord for lov til at stå særlig længe. Bundu kunne nemlig godt være en kandidat til at snuppe den rekord, hvis han bliver solgt i denne vinterpause. 

AGFs vigtigste spiller?

Det kan endda diskuteres om ikke Mustapha Bundu har været en af AGFs bedste spillere i denne sæson. Hvor Nicklas Backmann har regeret forsvaret til punkt og prikke, så har Bundu været den offensive drivkraft. Specielt mod hold som AaB og Brøndby var den 22-årig kantraket i hopla. I kampen mod Aalborg var måske hans allerbedste i sæsonen, hvor han kronede den flotte sæson med et hattrick i en kamp som AGF vandt 3-0. Det bliver spændende at følge “de hvii’es” forfatning, hvis man beslutter sig for at sælge Bundu.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here