Dette er sponsoreret indhold

AGF er kommet ned på jorden igen efter en flyvende periode med otte sejre i træk. For nyligt har begge deres lokalrivaler, Silkeborg og Randers, nemlig ageret stopklods for århusianernes imponerende stime. Derfor skal AGF forsøge at komme op på hesten igen i de kommende kampe. I artiklen nedenfor gives der en kort gennemgang af AGF’s tre næste modstandere, og hvad de skal være forberedte på i bestræbelserne på at få tre gode resultater med sig.

Skal FCK komme i vejen for AGF igen igen?

AGF har ikke fået skovlen under FCK siden 2009 og må efterhånden være klar til at gøre alt for at få en længe ventet sejr over københavnerne. I rigtig mange tilfælde kan intranet til virksomheder gøre hverdagen lettere for medarbejderne i et firma, og måske er det noget, AGF bør overveje – de har i hvert fald prøvet næsten alt andet uden held. For lidt over 10 år siden scorede AGF-koryfæet, Peter Graulund, det eneste mål i Parken og cementerede AGF’s første plads. Siden den sommerdag i København har AGF ikke slået FCK, men håber på, at den kommende mandagskamp endelig kan bryde forbandelsen. FCK har vist svingende tendenser, siden deres to topscorere Dame N’Doye og Jonas Wind blev skadet, så AGF er ikke uden chancer. 

OB er næste stop på vejen i Pokalen

AGF har ikke fået fingrene i en pokal siden 1996, hvor de vandt den danske pokalturnering. På nær pokalfinalen i 2016, hvor AGF tabte en snæver finale til FCK på deres hjemmebane, har De Hviie haft for vane at skuffe fælt i pokalturneringen hvert eneste år. I denne sæson har de også i flere omgange været tæt på at ryge ud til amatørhold fra de lavere danske rækker. AGF må nok erkende, at deres chancer for at vinde Superligaen er minimale, hvorfor pokalturneringen er deres bedste og eneste håb for sølvtøj. Derfor bliver de nødt til at tage midtugekampen mod OB mere seriøst end sæsonens tidligere pokalkampe. OB har også vist gode tendenser i sæsonen indtil videre og ligger side om side med AGF i ligaen. Deres sidste indbyrdes kamp vandt AGF, men det var ikke på kønt spil – det var på ren fight. Disse dyder skal de finde frem igen, hvis de skal videre i pokalen. 

Nordsjællands kunstgræs er en evig udfordring

FC Nordsjælland har siden 2012 haft en hjemmebane, der igen og igen har voldt modstanderne problemer. Dengang blev de nemlig den første Superligaklub til at anlægge kunstgræs på deres hjemmebane. Da FCN spiller halvdelen af deres kampe på Farum Park, er de naturligvis bedre kendt med det specielle underlag end resten af klubberne i ligaen. Derfor er det vigtigt, at AGF tager højde for denne hjemmebanefordel og forbereder sig bedst muligt. FCN må ikke få lov til at spille deres velkendte små, hurtige pasninger, som kunstgræsset muliggøre. Hvis man stopper det, har man ofte set i de sidste mange sæsoner, at FCN kan få det svært – de vil for alt i verden undgå en hård og uskøn kamp.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here