Dette indhold er sponsoreret

Det er søndag, og AGF spiller superligakamp. Dette betyder også, at der en række forhold, som du skal have for øje, som du normalt ikke skal tænke over, når du færder dig rundt i Aarhus. På fodbolddage er trafikken, stemningen og atmosfæren nemlig en anden i en stor fodboldby som Aarhus. Derfor er det også smart, hvis du har styr på, hvilke forholdsregler du skal tage, hvis du skal bevæge dig rundt nær Ceres Park. I denne artikel kan du læse om tre ting, du skal have for øje.

Trafikken er anderledes

Når AGF spiller hjemmekampe, er trafikken naturligvis anderledes. Derfor er der også en række gode råd, som du kan vælge at følge, hvis du skal køre rundt i bil tæt på eller ved stadion. 

 

Først er fremmest bør du komme i god tid, hvis du ønsker en parkeringsplads ved Ceres Park. Til de vigtige kampe er der et stort menneskemylder ved stadion, og man skal væbne sig med tålmodighed, når man skal navigere rundt i sin bil nær Ceres Park. 

 

Efter kampen vil du også skulle vente i et ekstra stykke tid i forhold til, hvis du eksempelvis er på gåben eller cykel. Alle tilskuere som er kommet i bil skal på den ene eller anden måde køre væk fra stadion, og dette kan ofte foregå i snegletempo. 

 

Derudover bør du tænke over, hvilken bil du ankommer i. Har du eksempelvis den samme flotte bil som iværksætter og bestseller, Jonathan Løw, er det måske bedst at parkere nær stadion, idet du i så fald vil have mindre chance for at blive udsat for indbrud i bilen. Du kan læse mere om Jonathan Løw ved at klikke på linket. 

Vilde udebanefans

I Danmark er hooligan-kulturen minimal, men der vil dog altid være typer, som ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Fodbold på stadion betyder typisk også alkohol til tilskuerne, hvilket kan være en farlig cocktail. Det er ikke ofte det sker, men indimellem kan der godt være nogle fans, som man skal være ekstra påpasselige med at tirre. 

 

Derfor er et godt råd på dage, hvor AGF spiller kamp, at lade være med at provokere folk, som går i en trøje, der symboliserer, at de støtter det respektive udehold, som er på besøg på Ceres Park. På den måde sikrer du, at vi alle får en god dag på stadion.

Overarbejde til den offentlige transport

Ligesom det kan tage tid at køre rundt i bil nær Ceres Park på kampdage, vil de forskellige bybusser også være ekstra besøgt, når folk skal til og fra stadion. Derfor kan du ikke forvente at trafikken foregår lige så “smooth”, og du bør derfor altid sætte nogle ekstra minutter af til at komme frem og tilbage. 

 

Derfor er et godt råd, at du ikke skal forvente at kunne nå at være hjemme ved dine kammerater, din kæreste eller din familie på rekordtid efter slutfløjt. Måske kan du tilmed ikke komme med den første bus fra dit sædvanlige busstoppested, fordi der simpelthen ikke er plads til flere i bussen. Det hele skal dog nok gå, og du skal nok komme frem til din næste aftale.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here