Indeholder sponsoreret indhold

På banen går det godt, og udenfor kan det også snart vise sig at blive spændende at følge “De Hviie” fra Aarhus. Det forlyder nemlig, at klubben kommer tættere og tættere på at kunne bygge et nyt stadion. Dette vil kunne komme til at betyde en masse for den traditionsrige klub, som i øjeblikket oplever stor succes indenfor kridtstregerne i den danske Superliga. 

 

Tilskuersnittet vil stige

Normalt er tilskuerantallet på Ceres Park (Aarhus’ nuværende stadion, red.) faktisk acceptabelt, men hvis man vælger at bygge et splinternyt stadion, vil tilskuersnittet højst sandsynligt stige endnu mere. Et nyt stadion giver nemlig altid folk en ekstra lyst til at komme på stadion hver weekend. Dette har vi tidligere set i eksempelvis Danmark, men også i store internationale ligaer såsom Premier League, hvor Tottenham Hotspurs senest har bygget et nyt stadion, der bliver udsolgt næsten hver eneste gang, der er kamp.

Får AGF et nyt stadion, vil folk valfarte til, og hvis resultaterne fortsætter med at være gode, vil fansene sandsynligvis fortsætte med at komme. Her vil både børnefamilier, de inkarnerede AGF-fans og dem du læser om på Kendte.dk allesammen troppe op og støtte byens hold og se frem til at overvære kampe på et stadion, hvor løbebanen ikke forstyrrer oplevelsen.

 

AGF vil få et mere internationalt snit

Hvis man ønsker at være en topklub, som muligvis skal blande sig i internationale turneringer, er det vigtigt, at man har et stadion, som lever op til disse standarder. Derfor er det også på tide, at AGF snart får et stadion, der ikke fungerer lige så godt som et atletikstadion som en fodboldbane. 

Klubben bliver nemlig ofte kritiseret for at give en dårlig tilskueroplevelse, og flere spillere har tidligere udtalt, at de ikke føler sig på udebane, når de gæster AGF, fordi man simpelthen ikke kan høre fansene råbe og synge. Det skyldes, at de har så lang vej fra tilskuerpladserne ind til banen.

Det er ikke godt nok for en klub i AGF’s kaliber, og det vil et nyt stadion kunne lave om på.

 

Resultaterne kan blive endnu bedre

Selvom det går godt i AGF, og klubben i øjeblikket ligger på en aktuel tredjeplads i Superligaen, kan resultaterne selvfølgelig godt blive endnu bedre.

Eksempelvis tabte holdet tidligere på sæsonen på hjemmebane til Silkeborg i en sindsoprivende 3-4-kamp. Det er disse dårlige hjemmebaneresultater, som der ikke er plads til, hvis AGF vil være en seriøs aspirant til medaljerne i Superligaen.

Derfor er det vigtigt at have klubbens hjemmebane er et “fort”, hvor det er nærmest umuligt at hente tre point som udebanehold. Det kan et nyt stadion hjælpe med, fordi et mere tætpakket stadion kan være med til at skabe en vildere stemning og få udebaneholdet til at føle, at de er i undertal, fordi AGF-fansene fungerer som en 12.mand.

Det bliver spændende at følge, hvad der kommer til at ske med AGF’s stadionplaner, og forhåbentligt kan AGF fortsætte sine fantastiske resultater indtil dette bliver en realitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here