Dette indhold er sponsoreret 

Fodbold er i den grad en populær sport, og de fleste danskere har vel spillet fodbold – enten i klub eller i skolegården i frikvarteret. Er du blevet bidt af en gal bold, eller har kollegaerne på arbejdet opfordret dig til at være en del af arbejdets fodboldhold? Så får du her gode råd til, hvordan du kan blive en del af kollegaernes fodbold, uden det koster dig en arm.

Fodbold er populært

Det er ikke uden grund, at mange firmasportsligaer vælger fodbold, for det er netop den mest populære sportsgren i Danmark. I 2018 var der således intet mindre end 329.922 danskere, der spillede fodbold – i hvert fald i klub. Dermed kan tallet rent faktisk være endnu højere. Og det er næppe nogen nyhed, at fodbold er den mest populære sport, for den har domineret listen i mange år. Og ser man på verdensplan, så er sporten også her den mest populære sportsgren med intet mindre end 250 millioner spillere fordelt på 200 lande.

Køb brugt udstyr

Hvis du ikke er sikker på, om fodbold overhovedet er din kop te, kan du starte med at købe brugt udstyr. Du har helt sikkert en holdkammerat, som har et par brugte fodboldstøvler, der stadig kan klare et par kampe mere. Hvis du er helt ny inden for sporten, er du heller ikke så afhængig af de små detaljer, fordi du stadig har masser af teknik og erfaringer, som du skal have indøvet. Derfor kan du snildt nøjes med brugt udstyr, så længe det er i en fornuftig stand, så du undgår uheld og skader. Den helt klare fordel ved at købe brugt er, at du kan spare en del penge – dermed undgår du at låne af forældrene eller optage mikrolån, hvis du ikke lige har penge til et par nye Nike eller Adidas fodboldstøvler. Vælger du at optage et kortfristet lån, bør du altid betale lånet af hurtigst muligt.

Læg et budget for dit forbrug

Hvis du ikke har et budget endnu, så er det bare i gang med at få lagt et med det samme. Et budget sikrer dig nemlig imod kedelige ekstraudgifter, der falder hvert kvartal – som for eksempel elregningen, SU-lån eller kontingent til din sportsgren. Har du allerede en budgetkonto, så er der heldigvis ikke det helt store arbejde, for du skal blot dele dit kvartalsvise kontingent op i månedlige bidder, og så overfører det hver måned til din budgetkonto.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here