AGF befinder sig lige nu i en ekstremt gunstig situation i Superligaen. Med blot fem kampe tilbage før slutspillet, er der hele otte point ud af den ultravigtige top seks, som giver adgang til mesterskabsslutspillet. Et slutspil der længe har været eftertragtet. Der venter to på papiret overkommelige kampe for De Hviie, og derfor tør vi godt tage hul på en tidlig fejring af AGF’s resultater. 

Her hylder vi Aarhus og omegns største naturseværdigheder.

 

Egå Engsø

Egå Engsø er en smuk sø, der både huser køer, smukt, blot vand og udsigtspunkter. Læs mere om den smukke sø på Vores Egå. Søen er hyppigt brugt af både motionister til løb og cykleri, til fuglekiggere i udsigtspunkterne, og måske mest af alt af de mange fodgængere som nyder den smukke natur.

 

Botanisk Have og væksthusene

Botanisk Have og væksthusene er nogle af de mest smukke oplevelser du kan få i Aarhus. Med botanik fra hele verdens kroge, byder Botanisk Have dig gratis indenfor til en oplevelse for livet. Du kan opleve Afrikas savanne og Asiens regnskove, og Botanisk Have er på mange måder den perfekte oplevelse for både børn og voksne. 

 

Moesgård Skov og strand

Moesgård Skov er kendt for sin naturlighed og sin urørthed. Den er smuk, vild og selvfølgelig også vidt besøgt. Ved bunden af skoven befinder sig en af Aarhus’ mest berømte strande, Moesgård Strand. Her hygger familier og venner sig fra forår til efterår, og nyder de dejlige og frodige omgivelser. Foreningen af skov og strand er noget af det smukkeste.

 

Marselisborg Dyrehave

Dyrehaven er ligeledes gratis at besøge. Dyrehaven er berømt for sine hjorte, som er meget menneskeglade. Hjortene fodres med gulerødder af både børn og voksne, og Dyrehaven ligger i smukke omgivelser med frodige træer, søer og selvfølgelig ned til Marselisborg Strand. 

 

Havnebadet

Havnebadet er en af de nyere tiltag i Aarhus Kommune. Havnebadet er et bassin til at svømme og bade i ved Aarhus Havn. Nærmere bestemt ligger det ved Aarhus Ø, som jo er i voldsom forandring og vækst i disse år. Havnebadet er hyppigt besøgt af unge gennem sommermånederne, men også familie begiver sig i kast med baderiet. 

 

Riis Skov

Riis Skov er den mest fantastiske og bakkede skov der ligger ved udkanten af Trøjborg og Risskov, og som ligger lige ud mod vandet. 

Riis Skov er ofte besøgt og flittigt benyttet af løbere, fodgængere og mountainbikere. Hvis du bevæger dig langt ind i skoven, finder du blandt andet fodboldbaner, legepladser og en ret så berømt kro. Bevæger du dig mod vandet og mod øst, finder du ned til den Permanente.

 

Den Permanente

Den Permanente er en anlagt strand ved bunden af Risskov. Den er lille og kompakt, men utrolig populær. Stranden er også hjem til Vikingeklubben, som måske faktisk er derfor, at stranden vandt sin popularitet i sine tidlige år. Vikingeklubben er en vinterbader-forening. 

Dele af Den Permanente bruges også som nudiststrand.

 

Her var vores top 7 over de største naturseværdigheder i Aarhus. Lad os hylde vores natur, og håbe på, at AGF kan finde vej ind i top 6 og den sjove halvdel af slutspillet. 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here