Hvis du og dine venner er glad for fodbold, så er det oplagt at udnytte denne fælles interesse til at lave sjove ting sammen. Lige meget, om I er fan af AGF, FCK eller noget helt tredje, er der altid noget at være fælles om: Kærligheden for fodbold. Så hvorfor ikke planlægge en sjov og hyggelig dag med fodbolden i centrum, som du og vennerne kommer til at tænke tilbage på i lang tid?

Jeres egen fodboldturnering

De fleste fodboldfans synes også, det er sjovt at spille fodbold selv, og når vejret er godt og solen er fremme så hvorfor ikke lave jeres egen lille fodboldturnering. Hvor seriøs den skal være, er helt op til jer, da det vigtigste bare er, at I har det sjovt. Det kan være, I bare spiller i lidt tid og i små hold, eller at I laver flere kampe mod hinanden. Det kommer helt an på, hvad I har lyst til.

Selvom vi kan få nogle rigtig gode, varme sommerdage her i Danmark, så er den danske sommer dog også noget ustabil, og man kan aldrig være helt sikker på, hvordan det kommer til at se ud et par uger ud i fremtiden. Men det er dog en god idé at gøre, hvad du kan for at tjekke vejrudsigterne i dagene op til jeres fodbolddag, og have muligheden for at skubbe den, hvis det ser ud til at blive regnvejr.

Tag til en fodboldkamp sammen

Her kan det godt gå lidt galt, hvis man støttet forskellige hold, men det er nu altid sjovt at tage til en fodboldkamp sammen med vennerne, selvom det ikke er yndlingsholdet, der spiller. Kig på kommende kampe for at finde en dag, der passer jer og sørg for at få billetterne i god tid. Det er selvfølgelig ikke en mulighed at tage til fodboldkamp lige for tiden, men det er forhåbentligt noget, der snart kommer til at ændre sig, så det igen bliver muligt at se yndlingsholdene og –spillerne spille.

Hvis det kniber lidt med budgettet i denne tid, er der desuden gode muligheder for at tage billige lån, der gør det lidt nemmere at komme gennem den svære tid. Lån 10000 kr. nu eller et andet beløb, du står og mangler, så der stadig er luft nok i budgettet til også at lave noget sjovt med vennerne hen over sommeren og få et afbræk fra hverdagen.

Fodbold indenfor

Det kan jo være, at vi får noget helt elendigt vejr hele sommeren, men det behøver heldigvis ikke at stå i vejen for en sjov og hyggelig fodbolddag med vennerne. Der er både mulighed for at leje idrætshaller til indendørs fodbold, men det kan skam også være sjovt med en helt almindelig og hyggelig fodboldaften foran fjernsynet med vennerne. Her kan I se de store kampe sammen og have det sjov og lave gode minder, selvom det er indendørs. Sørg for at der er snacks og drikkevarer, og så kan en hyggelig fodboldaften ikke ende galt – medmindre yndlingsholdet taber.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here