Superliga slutspillet er ved at være over os, og det betyder drengeaftener og en masse fodbold. AGF er en del af det i år, og det tyder på at de skal tænke om medaljer. Spørgsmålet er så hvordan man bedst muligt forbereder sig til Superliga-slutspillet. Imens du tænker over dit eget svar kan du tjekke senses ud, hvor du kan læse om alt det nyeste indenfor kultur og gadgets. 

Få samlet på tropperne 

Ligesom de bedste fodboldhold gælder det om at have folket klar og parat til start. Det betyder også at du skal have dine kammerater klar til når det hele går i gang. En af måderne hvorpå I lettest kan holde styr på hinanden er via Messenger, hvor en gruppesamtale er essentiel for at ved hvem der skal tage dåseøl og chips med.

Få læst op på holdene 

Vi er alle eksperter når vi ser fodbold, men det gælder om at vide mere og have en bedre mening end vores kammerater, og derfor skal du læse op om de forskellige hold, spillere og andre små trivia. Her kan bold.dk og tipsbladet.dk være gode sider for dig at tjekke på de nyeste historier og fakta om holdene. Derudover er Mortens Bruuns Blog i BT også værd at læse, hvis man vil have lidt ekstra viden. 

Husk at have det sjovt

Fodbold handler om sammenhold og deling af minder og oplevelser med venner. Derfor skal du når det hele begynder bare læne dig tilbage og nyde fodbold, som det var meningen at det skulle spilles. Vær klar på at AGF kan tage bronzemedaljen, og de spiller god fodbold for tiden. Vær forberedt på at det bliver nogle tætte kampe, da Superligaen i øjeblikket er virkelig tæt. Men husk at have det sjovt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here