Dette indhold er sponsoreret

Der er helt sikkert mange fodbold-hungrende fans i det danske land, der savner Superligaen. Savner at sidde hver weekend på stadion eller bag skærmen og se yndlingsholdet tørne ud mod de andre hold i ligaen. Der dog ikke udsigt til, at man kan komme på stadion lige foreløbigt og der er stadigvæk lidt tid til, at der igen ruller fodbold over skærmen. Det går på samme måde udover bookmakerne, der ingen odds på kampene har fordi, der ikke bliver spillet fodbold i de bedste europæiske rækker for tiden. Det er primært e-sport og andre online begivenheder, der bliver spillet på. Se flere odds og læs om onsidebetting bonus her. Der er dog en plan for, hvordan Superligaen skal afvikles på denne side af sommeren i følge Divisionsforeningen. Her arbejder man nemlig med tre forskellige scenarier, og det kommer helt an på Corona-pandemiens udvikling, hvorvidt man kan genoptage dansk fodbold på ny.

Alle tre scenarier inkluderer en genoptræningsperiode, og er afviklet inden slutningen af juli måned. I denne artikel fortæller vi om de tre scenarier, hvori den danske superliga kan genoptages. Læs med og bliv klogere på, hvornår der igen kan være bold i fjernsynet. Alt skal naturligvis tages med et forbehold, da situationen stadig er usikker, og vi ikke ved, hvad der kommer til at ske de kommende måneder.

Tre forskellige scenarier for afvikling af ligaerne

De tre scenarier har det tilfælles, at det ikke er sikkert nogle af dem kommer i brug. Det er ene og alene de danske myndigheder, der kan beslutte, hvornår turneringerne må genoptages, da offentlige forsamlinger på over ti mennesker stadig er forbudt – og et fodboldhold er som bekendt 11 mennesker på banen, så 22 i alt for to hold. Dog er første scenarie en start i slutningen af april og afslutning i slut juli, men det ser mere og mere sort ud for dette scenarie, da vi allerede begynder at nærme os maj måned. Næste scenarie er med start midt i maj og slutter i midten af juli måned – igen er dette også svært at spå om, hvorvidt dette scenarie er en realitet.

Alle scenarier afvikler ligaerne før udgangen af juli måned

Sidste scenarie begynder i slutningen af maj og varer til slut juli – dette scenarie ligner lige nu det mest sandsynlige af de tre, men er altså endnu uvist. Hvornår Superligaen kommer igang igen må vi altså vente at se. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here