Artiklen indeholder sponsoreret indhold 

Er du AGF-fan, og ønsker du at få bedre styr på, hvad der sker i klubben? Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan holde øje med hvad “De Hviie” foretager sig, når det kommer til interview, transferhandler og andre aktiviteter. I denne artikel giver vi dig tre tips til, hvordan du bedst muligt holder styr på klubbens ageren. Dette gælder både, når sæsonen er i gang, eller mens det meste af klubben er taget på sommerferie. 

 

Få set alle kampe

Hvis du vil holde øje med AGF og være en “ægte fan”, der ved alt, hvad der sker i klubben, er det først og fremmest vigtigt, at du får set alle kampe. Måske har du ikke altid tid til at komme på stadion, og nogle gange er du måske ikke engang hjemme, når der fløjtes op for et af klubbens Superliga- eller pokalopgør. 

Der er dog stadig rig mulighed for at følge med. I dag er der et hav af streamingtjenester, som er mulige at tilgå både fra computeren og telefonen. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at se AGF, selv hvis du er på farten.


Bliver du alligevel forhindret, bør du efterfølgende gå ind og se highlights eller en genudsendelse fra kampen, hvis du ønsker at vide, hvem der spillede godt, og hvem der havde en skidt dag på kontoret. 

Har du brug for mere data på din telefon for at kunne streame AGF på farten? Du kan se mobilabonnementer her. 

 

Følg med i rygtebørsen i løbet af sommerferien

Når AGF  går på sommerferie, er der kun én ting, som har fokus blandt fansene. Hvem henter klubben ind, og hvem sælger de? Der er mange forskellige måder at danne et overblik her. Først og fremmest bør du følge med på de danske fodboldhjemmesider, hvor du vil kunne læse, når AGF foretager sig en handel eller bliver centrum for at rygte. 

Aarhus Stiftstidende vil også være et aktivt redskab at bruge i løbet af sommerferien. Her vil du uden tvivl kunne blive gjort klogere på AGF’s situation, selvom sæsonen ikke er i gang. 

 

De sociale medier er et nyttigt redskab

Er du fra den “gamle skole”, er du måske ikke vant til de social medier på samme måde som dine børn eller andre unge mennesker. Har du dog alligevel mod på at prøve kræfter med de social medier såsom Facebook eller Twitter, vil du hurtigt finde ud af, at det kan være et fantastisk redskab til at følge med i, hvad der sker på Fredensvang. 

Twitter er eksempelvis et medie, der giver dig adgang til en lang række spændende personer såsom centrale personer i AGF, fodboldspillere fra klubber både i Danmark og i udlandet og meget andet. Ofte er et medie som Twitter hurtigere ude med rygter og nyheder fra forskellige journalister end selv de hurtigste tabloidaviser. 

På den måde vil du være den første til at kunne fortælle vennerne, når AGF bliver sat i forbindelse med en ny spiller eller er på vej til at lave et flot salg til en klub i udlandet. 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here