Dette er sponsoreret indhold

AGF har haft den bedste sæson i mange år, hvilket også bliver tydeligt, hvis vi tager et kig på den samlede stilling i Superligaen. AGF ligger på en tredjeplads med ni spillerunder tilbage, hvorfor de er gode kandidater til at løbe med bronzemedaljerne. Der er dog stadigvæk en del arbejde, som skal gøres, hvorfor David Nielsens tropper får brug for alt den opbakning, de kan få – om det så er på stadion eller hjemme foran fjernsynet.

Skab den rette stemning og støt AGF hjemmefra

Hvis du er stor AGF-fan, men ikke kan komme i betragtning til billetter på Ceres Park & Arena, kan du se kampene hjemme i stuen. Her kan det måske hjælpe på fodboldfeberen, hvis du pynter din stue op, således at du skaber den rette stemning til kampene. Du kan eksempelvis hænge dine AGF-halstørklæder eller din gamle AGF-trøje fra 2005 op på væggene? Du kan ligeledes hænge AGF-plakater op? Det kan både være plakater af nuværende eller tidligere spillere, men det kan også være mere specielle plakater, der er relateret til “De Hviie”, som du selv designer på Citatplakat.dk. Her kan du eksempelvis lave plakater med ordsprog, der passer til AGF.

Syng sangene hjemme i stuen

Hvis du ser kampene hjemme fra stuen – og har skabt den rigtige atmosfære med pynt – kan du med fordel høre, om dine venner vil se kampene med dig. Hvis de ligeledes er fan af AGF, kan I give stemningen et ekstra kick, hvis I synger nogle af klubbens mange slagsange – præcis som I ville gøre det på stadion. I kan eksempelvis hoppe rundt i stuen, mens I synger “Vi er Aarhus AGF”. I kan også synge “Byens hold fra 1880” eller en af de mange andre sange. På den måde støtter i holdet hjemmefra.

Naboerne vil ikke være i tvivl om, hvilket hold I støtter gennem ild og vand.

Se kampene live på stadion

Du kan ligeledes støtte “De Hviie” i mesterskabsspillet, hvis du får lov til at komme på stadion. Indtil videre har klubberne ikke fået lov til at lukke mere end 500 ind til en kamp. 500 er ikke mange, men det kan være, at du er en af de heldige, som får lov til at overvære en rigtig fodboldkamp igen?

Der er dog på det seneste blevet åbnet op for, at der kan lukkes flere ind til kampene. I AGF har der eksempelvis været tale om, at det vil være forsvarligt at have op til 9000 på stadion. Måske kan du blive en af dem?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here