Dette er sponsoreret indhold 

Hvad indbefatter leasing af en bil egentligt? Og kan det betale sig at lease en bil fremfor at købe den? Dette er nogle af de mange spørgsmål, der kan rumstere i hovedet på en, når man hører ordet ‘leasing’. Der findes massere af fordele ved at lease din næste bil, uanset om det er at lease audi eller Ford – det er bare om at undersøge, hvilke muligheder man har for at få en god handel, der stemmer overens med økonomien. Her er repeatly.dk en god løsning, hvis man ønsker en leasingaftale, som kan betale sig. Repeatly.dk tilbyder forskellige varianter af leasingsaftaler, hurtig og objektiv rådgivning og konkurrencedygtige priser – der er altså en bred vifte af fordele, hvis du benytter dig af repeatly.dk, når du skal lease din næste bil. Tag et kig her, og få indblik i nogle af de fordele man kan få ved at benytte sig af netop deres leasingaftaler. 

Forskellige typer leasing 

Hos repeatly.dk tilbydes der forskellige typer af leasing, afhængigt af hvad der passer til dig. Det kan være blandt andet, privat-, erhvervs- og splitleasing – men det kan også være noget der kaldes finansiel leasing. Finansiel leasing er eksempelvis en god idé, hvis man ønsker at lease en Audi. Det kan nemlig være svært at få råd til en fabriksny bil fra Audi, da det er et dyrt bilmærke, og dette gør netop leasing af en Audi til det perfekte alternativ. Finansiel leasing er en fleksibel finansieringsløsning,  da det giver dig en fornemmelse af at være bilejer, samtidigt med at du har mulighed for at udskifte Audi’en nemt og hurtigt. Det er altså også en af fordelene ved leasing – at man kan udskifte den gamle bil med en nyere model relativt ofte uden at komme i økonomiske problemer. 

 

Månedlig ydelse 

Når man vælger at lease hos repeatly.dk, skal man betale en fast månedlig ydelse for at benytte sig af bilen i den aftalte tidsperiode som typisk varer 12 måneder – men denne tidsperiode kan justeres efter kundens ønskede behov. Dette betyder også, at man undgår overraskende omkostninger på bilen, da man allerede kender de omkostninger, man skal betale, når man indgår leasingaftalen. 

 

Forsikring under leasingperioden 

Hos repeatly.dk er der stor fokus på de indgåede forsikringsaftaler med Købstædernes Forsikring, så du som kunde kan blive forsikret bedst muligt under den pågældende leasingperiode. Derudover er priserne på disse forsikringsaftaler så billige, at man typisk ikke selv kan finde dem billigere andre steder. 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here