Dette indhold er sponsoreret

Badminton er en sport for alle, og derfor er badminton elsket af store samt små og af nybegyndere samt professionelle. Badminton samler på tværs af niveau, og det er dét, der gør sporten noget helt særlig. Ønsker du at starte til badminton, har du med garanti allerede overvejet hvilken ketcher, du skal anskaffe dig. Gode badmintonsko er imidlertid mindst lige så vigtigt som en ketcher, og i denne artikel finder du gode råd om badmintonsko.

Værd at overveje

Inden du skal ud og erhverve dig et par badmintonsko, skal du overveje, hvilken spillestil du har, og om din krop har brug for at få stillet et særligt behov. Alle kroppe er nemlig forskellige, og flere oplever at have brug for ekstra støtte eller stødabsorbering i en sko. Sådanne behov er udbredt idét badminton er en sport, hvor kroppen arbejder eksplosivt hele spillet igennem, hvilket nemt overbelaster kroppen. Er du ude og kigge efter badmintonsko skal du først og fremmest gå efter en sko, der sikrer støtte omkring hælen. Hælstøtte er vigtigt i alle sportsgrene, og især i badminton, hvor der er mange retningsskift. Har du problemer med dine knæ eller din ryg, er det en god idé at søge efter badmintonsko med ekstra stødabsorbering. Junglen af badmintonsko er svær at finde rundt i, men går du efter sko indenfor mærkerne Mizuno, Yonex, Forza eller Asics, er du sikret kvalitet og støtte.

Mange modeller

Badmintonsko fra Asics sikrer støtter ved de sidelæns bevægelser, der ofte er skyld i skader hos badmintonspillere. Derfor er en sko med fokus på vridbevægelser en god måde at forebygge eventuelle skader. En blød skum former sig desuden efter din hæl og sikrer stabilitet og minimering af skrid i hælen. Yonex badmintonsko har stort fokus på stødarbsobering og benytter sig af en teknologi, der har været banebrydende indenfor udviklingen af badmintonsko.

Da alle badmintonsko er stødabsorberende kan man sige, at Yonex sko sikrer ekstra støtte, og er derfor oplagt til dig, der døjer med skavanker i ryggen. Forza badmintonsko er en billigere skomodel, der efterhånden er på niveau med dyrere modeller målt på kvaliteten. Forza badmintonsko kombinerer letvægt og stabilitet, hvilket sikrer dig en utrolig nem sko at bevæge dig rundt med. Det japanske mærke Mizuno er én af verdens førende inden for badmintonsko. Deres Wave Fang model er en topmodel indenfor badminton og benyttes af de bedste japanske spillere. Ønsker du at vide mere om de forskellige sko på markedet, kan du med fordel besøge sport-net.dk for kyndig vejledning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here