Dette indlæg er sponsoreret.


Det er ingen overraskelse, at den nylige popularitet af CBD har tiltrukket en hel del svindlere. Det kan være svært at skelne CBD-olie af høj kvalitet fra et falsk produkt ved et øjekast, og mange har besluttet at bruge dette som en mulighed for at tjene hurtige penge på uvidende kunder.

CBD-svindel bliver mere og mere almindeligt i USA og andre lande rundt om i verden. Det er uklart, hvor udbredt sådan svindel er her i Europa, men det er bedre at være på den sikre side. Lad os se på, hvad du kan gøre for at sikre, at den CBD, du køber, lever op til sine løfter.

1 – Køb hos producenter

CBD-detailhandlere og forhandlere er ikke den mest pålidelige kilde til CBD-produkter. Online bruger tredjepartssælgere ofte platforme fra store detailhandlere som Amazon.com for at køre deres svindelnumre. Det er ikke ualmindeligt at finde salgsannoncer online som er lavet for at snyde kunder til at købe de forkerte produkter, som for eksempel sælgere der sælger hampefrøolie som om det er CBD.

Selv om sælgeren tilbyder dig et rigtigt CBD-produkt, vil du stadig ikke kunne vide, hvor CBD’en kommer fra, og om det er forurenet. CBD, der stammer fra hamp af lav kvalitet eller er udvundet ved hjælp af forældede metoder, kan være forurenet med alt fra forskellige svampe til tungmetaller.

2 – Se efter testresultater

Mange velrenommerede sælgere af CBD er begyndt at sende hvert parti af deres produkt ud for at blive testet af et uafhængigt laboratorium. Disse laboratorier attesterer derefter, at det pågældende produkt indeholder den mængde CBD, der er annonceret på flasken, og at det ikke er forurenet.

Det er almindelig praksis for disse producenter derefter at udgive testresultaterne online. Du bør selv kontrollere testen for at sikre, at den CBD, du køber, er legitim. Du bør også se på laboratoriet, der udførte testene, for at sikre, at de er en upartisk tredjepart. Kun få svindlere laver falske testresultater, men det er ikke uhørt.

3 – Læs anmeldelser online

Når man ser på en fabrikants baggrund, er det vigtigt at læse uden for deres hjemmeside. Alle de glødende anmeldelser på deres hjemmeside kan være forfalsket, eller de sletter måske negative kommentarer fra brugerne. Så i stedet for at stole på deres hjemmeside, bør du se på hvad kunderne siger på tredjepartsplatforme, som Google Anmeldelser.

Mens du er der, så hold øje med kunder, der klager over virksomhedens kundesupport. Du ønsker ikke bruge store mængder penge hos et firma, der ikke svarer på dine e-mails, hvis noget går galt med din ordre.

4 – Find ud af ekstraktionsmetoden

Legitime producenter vil ikke tøve med at afsløre, hvordan deres CBD udvindes på deres hjemmeside. Hvis du ikke kan finde den information nogen steder, så betragt det som et dårligt tegn.

For mere information om CBD og hvordan det virker, kan du besøge Cibdols hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here