Dette indhold er sponsoreret

I denne tid er det super fedt at være AGF fan, efter at holdet i seneste sæson hev en bronzemedalje med hjem til Aarhus i Superligaen. Dette åbnede op for mange muligheder for AGF, hvor vi vil komme til at se dem spille endnu flere kampe både i Europa League, Superligaen og pokalturneringen. Derfor er det vigtigt at ens stue bare spiller til alle de kampdage vi har i vente, da vi kommer til at bruge meget tid i sofaen foran fjernsynet. En stue hvor der er plads til at du kan invitere alle dine venner forbi til en omgang bold og en øl. Køb møbler på black friday, som er lige rundt om hjørnet, hvor du kan spare en masse penge på at gøre din stue kampklar til AGF’s sæson 20/21. Black friday finder sted d. 27 november 2020. Søger du nogle ideer til hvordan du kan indrette din stue, så der er plads til alle dine fodboldvenner, så læs med her, hvor du får tre bud på møbler du bør købe på black friday.

En flyder, så der er plads til alle

Et af de vigtigste møbler man bør eje, når man skal se bold med vennerne, er en sofa hvor der er god plads til alle og komforten er i top. Her kan du med fordele gå efter en flyde sofa. En flyde sofa giver dig den her helt særlige afslappende luksus, hvor der er fokus på et højt komfortniveau. Komfort niveauet skal være i top, når man skal se en kamp der varer et par timer. Derudover giver sofaen både et behageligt og moderne udtryk, som kan passe ind i resten af din stil i stuen, så du får skabt en hjemlig atmosfære.

Solidt sofabord

Et robust og solidt sofabord er vigtigt at have, når der skal ses bold. Under en god AGF kamp kan der godt ryge et par øl indenbords og masse snacks. Med god stemning kan man godt i begejstring få spildt lidt øl og snacks ud på bordet, så derfor bør du finde et bord der kan holde til lidt af hvert.

Fodbold sækkestole

Hvis du er typen der godt kan lide at sidde helt oppe ved skærmen, når du skal se fodbold, så kan du med fordel kigge efter en smart sækkestol, som ligner en fodbold. På den måde kan du få listet en fodbold-ting ind i stuen, så man rigtig kan se, at her bor der en AGF fan. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here