Med et år 2020, der nu er gået på hæld, og en ny start på et friskt år 2021 er givet os, har vi nu muligheden for både at se tilbage og fremad. Det kan være farligt at dvæle for meget i fortiden, men det er nu alligevel vigtigt at se tilbage efter erfaringer og lektier, vi kan tage os med videre i vores færden i livet. På baggrund af sådan et tilbageblik, kan man se fremad og måske endda sætte sig et nytårsforsæt. I særdeleshed har 2020 vist sig at være et problematisk år. Et år, der har tvunget os i isolation, hvilket måske har fået drømmene til at svirre for os. Med meget tid i hjemmet har der været rig mulighed for at drømme stort, og måske det kommende år kan give plads til at indfri nogle af disse drømme. 

Hvad drømmer du om? 

Uanset hvor stort eller småt du drømmer, kan indfrielsen af disse være meget forløsende. Se tilbage på året der gik og overvej hvilke ting du sætter pris på, hvilke ting der har gået dig på, og i særdeleshed hvilke ting du vil ændre på. Med et stort antal timer brugt i hjemmet er der måske noget her, du ønsker at ændre. Måske det er på tide at få et byggetilbud på den renovation, du i årevis har ønsket dig, og som den ekstraordinære tid i hjemmet i det forgangne år, blot har bekræftet dig i. Eller måske du drømmer om at passe mere på både krop og sjæl, blive bedre til fodbold eller dyrke en ny sportsgren. Uden tvivl må du nu se fremad for at få indfriet dine drømme.

Indfrielsen og udførelsen af drømmen

Indfrielsen af dine drømme sker ikke uden arbejde. Nogle drømme kan hurtigt gå i opfyldelse og kræver ikke meget, mens andre kræver en hel masse hårdt arbejde. Hvis en renovation af dit hjem er drømmen, kræver det selvfølgelig en god sum penge, men derudover, er det blot at tage beslutningen og sætte i gang med planlægningen. Hvis dine drømme derimod går på at blive bedre til noget, såsom en sportsgren, kræver det en stor mængde tålmodighed, motivation og benhård træning. Hvis motivationen er til stede, skal du med hårdt arbejde nok få indfriet dine drømme, uanset hvor store eller små disse må være. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here