Vi kender alle sammen til den kolde vintersæson på stadion, hvor man sidder godt pakket ind på tribunen med huer, handsker og halstørklæde for at kunne holde varmen på de små sæder under hele kampen.

At tage godt med tøj på gør man for at komme ud at se ens ynglings hold spille fodbold mod ærkerivalerne fra Brøndby. Som fan støtter man holdet i med- og modgang, også selvom vejret ikke altid er det bedste. Efter sådan en lang og kold eftermiddag i Ceres park, så er det altid rart at komme hjem i varmen, få sig en god nats søvn.

En god nats søvn har betydning for ens helbred og sundhed, så derfor er det vigtigt at få valgt den seng som passer bedst til ens behov. Du kan derfor læse med her, hvor du får tre ideer til hvilken seng, der kan passe til dit behov, så du kan sove trygt og godt efter en god kamp i Ceres park.

Kontinentalsenge

Kontinentalsenge med en god 180×200 cm topmadras er en populær størrelse hos mange. Sengen er bygget op således, at man har en god ud- og indstignings højde, som gør den dejlig nem at komme ind og ud af.

Dette er også med til at skåne din krop, da det er mere effektivt at komme ind og ud af sengen uden, at du skal bukke dig for langt ned. Der afhjælper dine ømme muskler og led eller dine smerter i ryggen efter en lang eftermiddag på det samme sæde i Ceres park. På den måde kan du opnå en mere komfortable søvn med denne seng, da der er ekstra god plads til både dine hofter og skuldre.

Elevationssenge

Med sådan en seng kan du finde lige præcis den stilling, som du foretrækker at sove i. På den måde opnår du en bedre søvn i den stilling, som skåner din krop bedst, og du får en god komfort. Med en elevationsseng kan du også indstille sengen i ryggen, så du kan finde en god siddeposition, så du kan følge med i agf kampene hjemme fra sengen af.

En vandseng

Skal man prøve en helt anden sengetype end det, man er vant til, så kan man kaste sig over en vandseng. En vandseng giver en god støtte til din krop og en bedre komfort, da sengen kan forme sig efter dig. På den måde vil du kunne få en god nats søvn.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here