Dette indhold er sponsoreret 

Fodbold er en sport som virkelig kan samle folk. Der findes ikke noget federe, end at følge et hold eller et land i deres kamp mod sejr, sammen med et hav af andre fans. Sidder du altid derhjemme med drengene og ser fodbold i fjernsynet? Det er altid fedt at samle vennerne og se fodbold, om det så er superliga-, champions league- eller landsholdskampe der er tale om. Der er dog ikke helt tale om den samme stemning som hvis man sad på stadion, men der er heldigvis stadig god mulighed for at skabe en fed stemning derhjemme i stuen. Læs med her, og få nogle tips til, hvordan du kan sørge for, at fodboldkampen foran fjernsynet bliver fed og stemningsfuld. 

Sørg for en ordentlig skærm 

Et af de vigtigste punkter, må være at sørge for, at der er ordentlig mulighed for at se kampen på en god skærm. Det nytter ikke noget at sidde derhjemme med computeren på sofabordet. På den måde er der i hvert fald langt til stadion-stemning og rigtig fodboldhygge. Sørg for at holde jeres fodboldaften hjemme hos den af jer, som har den største og bedste tv-skærm. Alternativt kan i bruge en projektor og hænge et stort hvidt lagen op. På den måde får i en rigtig stormskærm hjemme i stuen, og har i højere grad mulighed for at føle jer som en del af kampen. Er der ingen af jer, som har et ordentligt tv eller en projektor i kan sætte op, så er det næsten nødvendigt at i får det skaffet. Er i på SU eller strammer økonomien bare lidt, så kan i heldigvis finde Danmarks billigste lån på Morebanker, så i kan se fodbold på et ordentligt tv, uden at gå på kompromis. 

Snacks og drikkevarer skal der til 

Når der er styr på skærmen, er det tid til at få styr på de vigtige snacks og våde varer. Chips med dip, pizza, hot wings eller lignende mad, er helt perfekt til en god fodboldaften. I kan også lave en lækker hjemmelavet burger, så i kan gøre den præcis så snasket og lækker, som i har lyst til. Eller bestil en god burgermenu udefra, hvis i slet ikke orker at gøre noget selv. Så bliver det ikke nemmere, og i kan læne jer tilbage og slappe af i sofaen, indtil kampen går i gang. Derudover skal der selvfølgelig være styr på drikkevarerne. Når nu i ikke kan få fadøl på stadion, må i jo sørge for selv at have godt med øl stående i køleskabet, så i ikke løber tør. Husk også en tår vand en gang i mellem. Det skulle jo være så sundt, og så er det måske meget godt til at hjælpe med at skylle burger eller pizza ned. 

Gør kampen mere spændende

Når i så sidder klar i sofaen med den perfekte skærm og de perfekte snacks, så er det bare med at få gang i kampen. Hvis i trænger til lidt ekstra spænding, kan i eventuelt lave jeres egne interne odds på kampen. I kan oddse på alt fra hvem der scorer først til hvem der først får et gult kort og selvfølgelig hvem der vinder kampen. Spil for sjov eller små beløb. De der vinder kan eventuelt stå for at købe snacks og drikkevarer til næste fodboldaften. Holder i med forskellige hold på kan det blive ekstra spændende at oddse på hvem der vinder eller scorer først. Det vil helt sikkert skabe en ekstra fed stemning, når i oddser på forskellige udslag for kampen. Om der er lidt småpenge på spil eller ej, så er det jo altid sjovt at være den der ender med at få ret. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here