Er du simpelthen en sand AGF-fan? Holder du med de hviieee i medgang og modgang? Har du været en supporter gennem mange år? Så ved du, hvor meget AGF betyder for de fans, der holder med dem. Fodbold er meget mere end blot en sportsgren, hvor der ryger en bold hen over målstregen engang imellem. Fodbold er en livsstil, en kultur og et samlingspunkt for rigtig mange mennesker. Især, hvis du er AGF-fan. Som sand fan af klubben, så har du sikkert også en tradition for at tage ind på stadion og se kampen med dine medfans ikke sandt? Der er en ganske særlig og speciel stemning, der hersker på et fodboldstadion. Mængden af stemmer i kor fra tribunerne giver nærmest en religiøs stemning. Store øjeblikke og store skuffelser finder sted. Og det hele foregå i selskab med den klub, du holder allermest af. Der hersker altså ingen tvivl om, at en tur på stadion er et must for den ægte AGF-fan. Men det er desværre ikke altid, at turen kan gå mod stadion, selvom det var planen. Der kan komme forskellige ting i vejen. Nogle gange bliver kampe aflyst. Andre gange er tilskuere af forskellige årsager ikke tilladt. Og nogle gange melder dine faste stadion-makkere fra. Det er altså næsten uundgåeligt at havne i en situation, hvor du engang imellem må blive hjemme fra stadion. Men dette skal absolut ikke have lov til at ødelægge din dag og dit gode humør. Der er massere gode alternativer til en tur på stadion, når du nu har timerne fri. Er du i tvivl om, hvad du skal have i baghånden, når turen på stadion er aflyst? Så læs blot med på denne guide, der består af en kort liste over de bedste aktiviteter, når kampen desværre ikke kan ses fra tribunerne. Rigtig god læselyst!

Byggeprojekter

Hvis kampen ganske enkelt er aflyst, så har du pludselig timer fri til alle de byggeprojekter, du normalt ikke har tid til. Dette kunne være en terrasse ude i haven? Eller måske et lille stykke vej, der støder op til din indkørsel lavet af knust beton? læs om knust beton. Kun fantasien sætter grænser for byggeprojektet.

Se kampen i fjernsynet

Hvis stadion ganske enkelt ikke tillader tilskuere på den pågældende dato, så skal kampen jo ses med dine medfans i fjernsynet. Det er det eneste rigtige. Hvis i er rigtig skarpe, så står i selv for øl og hjemmelavede hotdogs. Så er det næsten som at være der selv.

Se en god film med dine nærmeste

Hvis kampen er aflyst, eller du har valgt at melde fra, så kan du bruge den nyfundne tid med dine nærmeste i stedet. Sæt jer gerne til rette på sofaen med slik og søde sager. Sæt derefter en god film på, der er passende for alle parter. Så går i helt sikkert en god aften i møde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here