Sommeren er over os, ferien nærmer sig og trangen til at komme lidt væk stiger til overfladen. Med fodbold i fjernsynet og friaftener i syne, kommer den oplagte mulighed for at samle gutterne og tage på weekendophold. Der findes mange muligheder, hvis du ønsker en aften med afslapning og råhygge blandt dig og dine bedste kammerater. Men hvordan planlægger man den perfekte weekend fyldt med mandehørn, afslapning og kolde øl? Følg med her og få inspiration til en helt vanvittig weekend ud af huset eller hjemme i haven. 

Find det rigtige sted

Skal du forkæle gutterne lidt ekstra, så overvej at finde et hotel eller en hytte hvor I alle kan samles i fred og ro. Et hotel med spa, fitnesscenter og kolde øl er en oplagt mulighed for gutterne der måske ikke er helt vild med myg og opvask i den danske natur. Det bedste spaophold kræver naturligvis, at der er internet og fjernsyn tilgængeligt, så I kan nyde en god fodboldkamp sammen! Et weekendophold byder også på lidt luksus i form af massage, spa, god mad og hyggelig stemning – og så I behøves selvfølgelig heller ikke tænke på rengøring og opvask. Har I kun én aften til rådighed, er der altid mulighed for at finde en aktivitet der kan bringe jer lidt tættere sammen. Tag ud og spil paintball, besøg havnen med fiskestængerne eller hiv gutterne en tur ned på den lokale bodega!

Sørg for at fylde depoterne op

Den perfekte mandeaften er ikke fuldendt uden god mad. Når øllene er drukket og fodboldkampen er færdig, er det tid til snacks, bøf og natmad. Hvis du vil imponere gutterne, kan du handle ind til kødaften. Tænd op i grillen og prop den med pølser, spareribs, bøffer og andre herligheder, der med garanti falder i god jord. Når maden er fortæret stopper festen selvfølgelig ikke – sørg for at fylde skabene op med chips, popcorn og natmad til når gæsterne har drukket samtlige liter kolde øl og trænger til en snack!

Få styr på underholdningen 

Uanset om I blot er hjemme en enkelt aften eller vælger at tage på weekenophold, så er underholdningen absolut essentiel. Få fat i et spil poker og bring casinostemningen hjem til jer, uden at miste hele månedslønnen. Er de mere til sport og god stemning? Sørg for at være opdateret på vigtige kampe, så I kan sætte jer til rette foran fjernsynet når AGF spiller! Der findes intet bedre end at opleve en god kamp sammen med gutterne. Så bliver det vist ikke mere mandehørmsagtigt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here